En ook Sleeping Dogs krijgt zombies op bezoek

Het is tegenwoordig bijzonder ‘in’ om zombies in je game te stoppen. Al heeft de oorspronkelijke titel – neem bijvoorbeeld Red Dead Redemption – helemaal niets met de wandelende doden te maken, toch blijkt het een bijzonder lucratieve zet te zijn om de immens populaire vijand door middel van DLC een plekje te geven in de spelwereld. Om te bewijzen dat dit bijzonder goed kan uitpakken verwijzen we opnieuw naar Red Dead Redemption.

Ook Sleeping Dogs krijgt binnenkort zombies op bezoek. Gedurende het panel voor de game op New York Comic Con 2012 lieten de ontwikkelaars weten dat het Halloween-getinte uitbreidingspakket op 30 oktober het levenslicht zal zien onder de naam Nightmare in North Point. In deze extra singleplayercampagne komt een door de Triad gemartelde en vermoordde gangster terug met een legertje ondoden om wraak te nemen.

Bij de aankondiging hoorde ook een demo en al kunnen we jullie die helaas (nog) niet laten zien, we kunnen wel vermelden wat de aanwezigen in New York zoal te zien kregen. Zo ging Shen de zombies te lijf met bliksemvuisten, die hij verkreeg met behulp van een magische thee. Nightmare in North Point zal naast zombies overigens ook Chinese vampiers bevatten, die Shen met een houten zwaard zal moeten bekampen.

Dat klinkt dus als heerlijke, oosterse nonsens. Wij kunnen alvast niet wachten. En jullie?

Boxshot Sleeping Dogs

Sleeping Dogs

Releasedatum:
17-08-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    2941 XP
  PBJ85's avatar

  Zombies is zo 2004

 2.    84 XP
  Lastige Jongeman's avatar

  Dat klinkt *** dope, heb echt genoten van die RDR zombie campaign. Freeroam en zombies, kan niet mis gaan!

 3.    919 XP
  Floepert's avatar

  Haha lijkt me wel geinig, door de undead nightmare van rdr ben ik eigenlijk weer begonnen het te spelen. Vond het eerst saai doordat je zo lang moest rijden maar heb doorgezet en bleek een immens vet spel te zijn. Ik ben dus weer gaan spelen door the undead nightmare. Begreep eigenlijk ook niet waardoor ik het daarvoor niet vet vond.

 4.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  Can’t go wrong with zombies. ^_^

 5.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Alles is tegenwoordig Zombie 🙁

Verfilming van Sleeping Dogs is nog altijd in ontwikkeling
Sleeping Dogs wordt verfilmd door Fast & Furious producer Neal Moritz
Sleeping Dogs ontwikkelaar United Front Games sluit haar deuren
Sleeping Dogs Definitive Edition voor slechts €11,99 in de PlayStation Store