Met de komst van een gloednieuwe PlayStation Store later deze week is Sony op de achtergrond bezig met het implementeren van nieuwe features. Zo was er gisteren langdurig onderhoud aan het PlayStation Network en vandaag is Sony op Facebook aan het teasen naar nieuwe betaalmogelijkheden. Na een bezoekje aan de sonyentertainmentnetwork.com website is het duidelijk geworden dat je nu ook middels iDeal en Paypal je PlayStation Network tegoed kunt aanvullen.

Tot op heden was het enkel mogelijk om je PSN tegoed op te waarderen via een creditcard of met PSN vouchers, maar met de komst van de mogelijkheid om dit via iDeal en Paypal te doen ben je veel vrijer om je eigen manier te kiezen. Hierdoor zijn automatisch ook andere services beschikbaar voor gebruik die voorheen enkel via creditcard werkte.

Specifieke details omtrent eventuele extra features moeten we je nog schuldig blijven, maar met deze toevoeging zou het zomaar kunnen zijn dat je in de nieuwe PlayStation Store je tegoed ook via iDeal en Paypal kunt aanvullen. Iets wat we morgen vanzelf zullen gaan zien, de dag waarop de nieuwe PlayStation Store online gaat.