Eén van de launch games voor de PS Vita was Frobisher Says! Deze party game draaide om het personage Frobisher. Dit gekke kind schreeuwde allemaal gekke opdrachten naar de speler, die hij vervolgens moest voltooien en dan natuurlijk zo snel of goed mogelijk. Het was geen klassieker, maar maakte wel redelijk gebruik van alle speciale eigenschappen van de PS Vita. Eerst was de game alleen verkrijgbaar voor de mensen die de PS Vita ge-pre-ordered hadden, maar daar komt nu verandering in.

Op het officiële PlayStation Blog is aangekondigd dat vanaf volgende week Frobisher Says! voor iedereen gratis te downloaden zal zijn uit de PS Store. Dit betekent dat ook de Amerikanen nu aan de slag kunnen met de game, want voor de Europeanen was de game al gratis te downloaden. De precieze datum dat de game te downloaden zal zijn is 23 oktober, met de volgende PS Store update dus. Een leuk gebaar van Sony’s kant.

Be sure to check out Frobisher Says! when it becomes available as a free download on the PlayStation Store next Tuesday, October 23th.