Frobisher Says! volgende week voor iedereen gratis

Eén van de launch games voor de PS Vita was Frobisher Says! Deze party game draaide om het personage Frobisher. Dit gekke kind schreeuwde allemaal gekke opdrachten naar de speler, die hij vervolgens moest voltooien en dan natuurlijk zo snel of goed mogelijk. Het was geen klassieker, maar maakte wel redelijk gebruik van alle speciale eigenschappen van de PS Vita. Eerst was de game alleen verkrijgbaar voor de mensen die de PS Vita ge-pre-ordered hadden, maar daar komt nu verandering in.

Op het officiële PlayStation Blog is aangekondigd dat vanaf volgende week Frobisher Says! voor iedereen gratis te downloaden zal zijn uit de PS Store. Dit betekent dat ook de Amerikanen nu aan de slag kunnen met de game, want voor de Europeanen was de game al gratis te downloaden. De precieze datum dat de game te downloaden zal zijn is 23 oktober, met de volgende PS Store update dus. Een leuk gebaar van Sony’s kant.

Be sure to check out Frobisher Says! when it becomes available as a free download on the PlayStation Store next Tuesday, October 23th.

Boxshot Frobisher Says!

Frobisher Says!

Releasedatum:
22-02-2012
Genre:
Educatief
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

6 reacties

 1.    3107 XP
  Patr!ck's avatar

  Dit is echt zo’n kut spel dat tie leuk is

 2.    64 XP
  waterstof's avatar

  Stiekem best vermakelijk, een beetje WarioWare achtig…

 3. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  die heb ik al tijden gratis op de vita staan, geen preorder niks.

 4.    1545 XP
  Mithrandir's avatar

  Eh, in Europa is dit toch al lang een gratis spel voor de Vita? Hij komt wel voor het eerst gratis naar de US, maar ik heb het al lang op mijn Vita staan, en dat is echt geen pre-order apparaat.

 5.    482 XP
  Flow's avatar

  @Mithrandir: @Naam…: Aangepast, thanks voor de oplettendheid. Europa kon de game inderdaad al gratis downloaden.

  Toch een leuk gebaar van Sony om de game 100% gratis te maken voor iedereen.

 6. Anoniem -   
  212.83.82..xxx's avatar

  Ik heb hem ’n tijd terug nog gespeeld en irriteert me dat je de camera minigames (of moet zeggen ‘microgames’?) niet uit kan schakelen. Zit je in een redelijk donkere kamer te gamen, vraagt het spel doodleuk om de kleur ‘rood’ te gaan zoeken.

  Maar het blijft een geinig spelletje en bovendien is hij gratis voor iedereen.

Review: Frobisher Says!