Is het geannuleerde The Agency toch nog in leven?


Sony Online Entertainment is een divisie van Sony dat zich richt op online games en deze ontwikkelaar is voornamelijk actief geweest op de PC, maar sinds enkele jaren ontwikkelen ze ook voor de PlayStation 3. Hun bekendste (inmiddels uitgebrachte) PS3 game is DC Universe Online, maar tegelijkertijd was destijds ook The Agency in ontwikkeling. Dit was een online shooter met spionage tinten, over de top personages en meer.

Deze game is na de reorganisatie bij Sony Online Entertainment vorig jaar geannuleerd en dat is best jammer. Een lange tijd geleden heb ik (Lennard) de game mogen spelen op de E3 en de indruk die de game achterliet was erg positief vanwege fijne gameplay en de lollige cartooneske insteek. The Agency zullen velen inmiddels vergeten zijn, maar plots duikt de titel weer op.

The Agency is als afbeelding in de Europese PlayStation Store verschenen en dat is merkwaardig. De game is al ruim een jaar niet meer in ontwikkeling en sindsdien hebben we er ook niets van vernomen. Het kan om een foutje gaan, maar wat het ook kan zijn is dat er in het geheim alsnog aan de game gewerkt werd. Misschien dat we binnenkort meer horen.

Boxshot The Agency

The Agency

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
Heerlijke trailer van de PSN-exclusive The Agency
Gepubliceerd op 28 mei, 2009 om 14:27
Registreer je nu voor de beta van The Agency
Gepubliceerd op 27 mei, 2009 om 12:40
  1.    58 XP
    SunKillMoon's avatar

    Ik heb alleen geklikt omdat er een leuke dame te zien was.

  2.    450 XP
    Don Pulliany's avatar

    Laten we hopen.