Maak de Picasso in je wakker met de nieuwe Epic Mickey 2 trailer

Aspirant-kunstenaren weten alvast welke game ze in de nabije toekomst mogen aanschaffen. In Epic Mickey 2 kunnen ze namelijk druk in de weer met allerlei soorten verf. Voor je het weet waan je jezelf Picasso of Van Gogh… al raden we jullie wel aan om drie keer na te denken vooraleer je je eigen oor afsnijdt. Laat je vooral overtuigen door de nieuwe trailer voor Epic Mickey 2, die je hierboven kan bekijken. Enjoy!

Boxshot Epic Mickey 2: The Power of Two

Epic Mickey 2: The Power of Two

Releasedatum:
21-11-2012
Genre:
avontuur
Uitgever:
Disney Interactive Studios
Ontwikkelaar:
Review: Epic Mickey 2: The Power of Two
Gepubliceerd op 27 jun, 2013 om 10:55
Epic Mickey 2: The Power of Two voor de Vita van een launch trailer voorzien
Gepubliceerd op 21 jun, 2013 om 12:21
Releasedatum Epic Mickey 2: The Power of Two voor de PS Vita bekend
Gepubliceerd op 24 mei, 2013 om 09:45
Epic Mickey 2 komt naar de PlayStation Vita
Gepubliceerd op 18 mrt, 2013 om 17:14
 1.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Goed, er zit dus nog maar 1 ding op en dat is ontslag nemen bij mijn baas. Waar haal ik anders de tijd vandaan om al de games te gaan spelen?

  Ik mag momenteel wel helemaal bestorven zijn van Little Big Planet, maar Epic Mickey is gewoon een game die ik echt absoluut zelf wil spelen! Vanaf de eerste beelden die ik er van gezien heb vind ik het er fantastisch leuk uit zien. Ik heb er al helemaal zin in, gewoon heerlijk straks hier, nee niet hier maar in mijn nieuwe huis, met mijn Playstation Move controller (want ik ga er vanuit dat deze game met de Playstation Move controller te spelen is) verf in de rondte te gooien of juist verf te verwijderen en zo de game op een leuke manier te doorlopen…

  😉

 2.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Leuke Move game!