Volgende maand aan de slag met PSN-puzzel platform game Page Chronica

Het PSN is de laatste tijd een broedplaats voor unieke games. Eerder dit jaar kregen we al Journey dat letterlijk een reis was door een wereld vol grafische pracht en vanaf volgende week kan iedereen aan de slag met The Unfinished Swan. Deze game werd zeer goed ontvangen bij ons in de review.

Nu is het weer tijd voor een game die zowel qua gameplay en grafische stijl net even iets anders doet als de rest. Page Chronica is een puzzel platformer die zich afspeelt in verhalen van boeken. Jij speelt Topaz en het is jouw taak om de letters van de verhalen te verzamelen en in de goede volgorde te zetten. Is een woord compleet dat ramt Topaz er een destructieve spreuk uit om haar vijanden te vernietigen.

Red Hare Studios heeft aangekondigd dat de game binnen drie tot vier weken in de PS Store moet liggen. Hij was per ongeluk eerder al gereleased in de EU Store, maar snel weer verwijdert. Gamers die de game toen hebben aangeschaft zullen zodra de game voor het echie uit komt een gratis copy krijgen. Een definitieve prijs is nog niet vast gesteld maar Red Hare Studios mikt op een prijs rond de $10.99/€10.99.

Boxshot Page Chronica

Page Chronica

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
Maak kennis met een geheel nieuwe platformer: Page Chronica
Gepubliceerd op 27 aug, 2012 om 15:09
 1. crew Redacteur -    2221 XP
  Sensu's avatar

  Oh dit ziet er best leuk uit 🙂

 2.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Ziet er inderdaad best leuk uit, maar de muziek werkte mij in de korte tijd van de video al flink op de zenuwen… Bij een puzzel game wil ik er even voor kunnen gaan zitten om de puzzel opgelost te krijgen en niet steeds opgejaagd te worden door de muziek…

 3. Anoniem -   
  94.213.252.xxx's avatar

  Ik word lichtelijk zenuwachtig en neurotisch van dat deuntje…