Het PSN is de laatste tijd een broedplaats voor unieke games. Eerder dit jaar kregen we al Journey dat letterlijk een reis was door een wereld vol grafische pracht en vanaf volgende week kan iedereen aan de slag met The Unfinished Swan. Deze game werd zeer goed ontvangen bij ons in de review.

Nu is het weer tijd voor een game die zowel qua gameplay en grafische stijl net even iets anders doet als de rest. Page Chronica is een puzzel platformer die zich afspeelt in verhalen van boeken. Jij speelt Topaz en het is jouw taak om de letters van de verhalen te verzamelen en in de goede volgorde te zetten. Is een woord compleet dat ramt Topaz er een destructieve spreuk uit om haar vijanden te vernietigen.

Red Hare Studios heeft aangekondigd dat de game binnen drie tot vier weken in de PS Store moet liggen. Hij was per ongeluk eerder al gereleased in de EU Store, maar snel weer verwijdert. Gamers die de game toen hebben aangeschaft zullen zodra de game voor het echie uit komt een gratis copy krijgen. Een definitieve prijs is nog niet vast gesteld maar Red Hare Studios mikt op een prijs rond de $10.99/€10.99.