http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5080895b5b23d.jpg

MediaMarkt heeft een mooie aanbieding in de Mediavandaag, namelijk de Twistdock van Vogel’s. We hebben deze Twistdock zelfs bij release ooit eens gerecenseerd op PSX-Sense, deze recensie kun je hier nalezen. Destijds kostte de Twistdock nog een forse €79,- en nu kun je deze prachtige dock aanschaffen voor nog maar 11 euro, wat echt heel erg goedkoop is.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5080908b652f8.jpg

Als je vindt dat jouw PS3 een mooi plekje verdient onder je TV is deze dock ideaal om je controller en console op te zetten. Er is ondersteuning voor zowel de oude PS3 als de PS3 Slim, je kunt namelijk switchen met adapters. Daarnaast is de dock van ontzettend hoogwaardig kwaliteit, je moet immers nagaan dat deze bij launch verkocht werd voor maar liefst €79,-, die €11-, van nu is dus echt iets wat je niet kan laten lopen.

Je controllers worden opgeladen, ook wanneer je console gewoon uit staat. De HDMI-kabel en voedingskabel van de PS3 gaat achter de PS3 langs door de dock heen. Deze komen er dan via een goot aan de onderkant er weer mooi uit. Alle kabels zijn dus goed weggewerkt, wat een enorme pluspunt is voor velen.

De prijst geldt overigens alleen vandaag en op=op, wees er dus snel bij.

Klik hier om de Twistdock te bestellen.