Skylanders 3 is alweer een feit


Skylanders is een vrij unieke game, want je kan je favoriete held letterlijk overal mee naartoe nemen. De game krijgt vandaag een vervolg in de vorm van Skylanders: Giants en het lijkt er op dat Activision het hier niet bij laat. Wil je niet gespoiled worden, lees dan niet verder. Iedereen die Skylanders; Giants uitspeelt, zal na de credits een cut-scène te zien krijgen, welke duidelijk als cliffhanger fungeert. Deze cut-scène bevestigd min of meer een vervolg, de geïnteresseerden kunnen alle details hier terugvinden.

Overigens is een nieuw deel niet echt verrassend, want Skylanders doet het erg goed. De bedoeling van de game was om voornamelijk een jongere doelgroep aan te spreken en dat is aanzienlijk goed gelukt, want de poppetjes zijn niet aan te slepen. Nu Skylanders: Giants in de winkels ligt zal het ongetwijfeld weer een razend populair Kerstcadeau worden. Zo zie je maar weer: originaliteit loont in de wereld van de games.

Boxshot Skylanders: Giants

Skylanders: Giants

Releasedatum:
19-10-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
Special – Het Nostalgie Kwartier: The Legend of Spyro
Gepubliceerd op 30 jun, 2013 om 20:30
Activision komt mogelijk met een nieuwe Skylanders game
Gepubliceerd op 3 feb, 2013 om 11:02
Skylanders levert Activision meer dan $500 miljoen op
Gepubliceerd op 12 jan, 2013 om 14:06
Review: Skylanders: Giants
Gepubliceerd op 31 okt, 2012 om 20:32
 1.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Het is ook een mega succes voor Activision.

 2.    248 XP
  KingOfPop1981's avatar

  Niet alleen kids verzamelen Skylanders maar ook veel wat oudere gamers. Figuurtjes zijn ook van goede kwaliteit. Vind dat er op de reguliere gamesites te weinig aandacht aan deze game en het verzamelen van de Skylanders wordt gegeven. Zeker als je ziet hoeveel limited editions er bijvoorbeeld zijn en wat deze zoal opbrengen op Ebay.

  Deze game is echt een gat in de markt voor Activision.