In Yakuza 5 word je taxichauffeur en jager


De Yakuza games staan er om bekend om erg veel randactiviteiten te bevatten. Zo kan je van een potje karaoke genieten, wat balletjes slaan in de batting cage of genieten van de rust tijdens het vissen. Toch weet men altijd weer nieuwe activiteiten te verzinnen om in de volgende game erbij te steken. Nu dachten we dat we na bloggen alles gezien hadden, maar toen deelde men mede dat je in Yakuza 5 ook dance battles zal moeten winnen. Is dat nog niet spectaculair genoeg? Wel, dan zal de onderstaande video je wel van je stoel blazen.

In deze dev diary kan je namelijk zien dat Kazuma Kiryu, de stoere Yakuza, zal gaan bijklussen als taxichauffeur. Nu weten alle Yakuza fans dat Kiryu niets op een normale manier kan doen en ook een taxi besturen moet hij wel erg uniek maken. Zo zal je moeten racen tegen de tijd en daar komen de nodige heat actions bij kijken. Op twee wielen tussen camions scheuren… niets is teveel om je klant op tijd naar zijn bestemming te brengen. Natuurlijk rijdt Kiryu ook niet in een standaard taxi, want je kan je taxi volledig aanpassen en tunen zodat hij er al snel als een echt racemonster uitziet. Dat is maar goed ook, want Kiryu zal ook gaan straatracen met zijn taxi, als dat maar goed komt…

Dit was echter niet alles, want er werd nog een andere dev diary vrijgegeven waarin er getoond wordt dat Saejima geen voldoening meer haalt uit half Tokyo in elkaar te slaan en heeft besloten dat jagen veel spannender is. In deze video kan je zien hoe Saejima een nietsvermoedend konijn besluipt, om vervolgens genadeloos neer te schieten. Ook rendieren moeten er aan geloven, maar zijn grootste uitdaging lijkt een beer te zijn.

Boxshot Yakuza 5

Yakuza 5

Releasedatum:
Niet beschikbaar
Genre:
Avontuur
Uitgever:
Sega
Ontwikkelaar:
Zie hier de Engelse versie van Yakuza 5 in actie
Gepubliceerd op 27 okt, 2015 om 15:38
Yakuza 5 komt mid-november uit in Europa op de PS3
Gepubliceerd op 19 okt, 2015 om 09:01
Westerse uitgave van Yakuza 5 bevat gelijk alle DLC
Gepubliceerd op 26 aug, 2015 om 09:31
Yakuza 5 komt volgend jaar naar het westen
Gepubliceerd op 6 dec, 2014 om 20:40
  1.    450 XP
    Don Pulliany's avatar

    Elk deel wordt het bizarder 😀

  2. Anoniem -   
    77.170.208..xxx's avatar

    Het stukje met die beer, heb ik het gevoel dat je in Skyrim aan het lopen bent. het lijkt me wel iritant met die camara als je achter uit loopt als ik het zo zie.