In Mass Effect 4 zal Shepard niet de hoofdrol spelen

Bioware onthulde in een interview met VG247 dat het volgende deel in de Mass Effect serie een nieuwe protagonist zal hebben die niet in het minst lijkt op Commander Shepard, de held van de vorige drie delen. Bioware Montreal producer Fabrice Condominas heeft bevestigd dat de serie doorgaat voorbij de huidige trilogie, wat inhoud dat het een compleet opzichzelfstaand avontuur zal worden.

“We don’t want to make ‘Shepard 2′, or Mass Effect 4 with like, ‘oh there’s no more Shepard but you’re a soldier in the universe.”

Condominas legde uit, ”Er is één ding waar we zeker van zijn: er zal geen Shepard meer zijn, want de trilogie is afgelopen. Dit is eigenlijk pas ons startpunt. Het Mass Effect universum is groot, en zeer uitgebreid. Op dit moment weten we niet eens in welke tijd het volgende verhaal plaats zal vinden. Voorlopig zijn we vooral ideeën aan het vergaren van de teams en feedback van de fans om te kijken hoe we bepaalde dingen het beste kunnen doen.”

Boxshot Mass Effect 4

Mass Effect 4

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
 1.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Misschien ook wel beter.

 2.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Na het einde van Mass Effect 3 krijg je toch nog wat hoop dat Shepard terug komt of dat hij nog leeft. Maar wat Don Pulliany hierboven zegt, waarschijnlijk is het beter dat ze Shepard laten voor wat het is en met een nieuw verhaal komen. Ik kijk er in ieder geval met smart naar uit, in de tussentijd kan ik de volledige trilogie over een tijdje eindelijk op de PS3 spelen :).

 3.    221 XP
  mouser112's avatar

  vreemd hoor, Dat klinkt net als Super Mario spelen zonder Mario!

 4.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Ook ik vind het wel een vreemd idee, Mass Effect zonder Shephard. Toch vind ik het wel leuk nieuws. Ik denk namelijk dat het heel goed mogelijk is om een nieuwe held op te laten staan in Mass Effect.

 5. crew Redacteur -    1914 XP
  Faunus's avatar

  Lol die achternaam van die gast….

 6.    844 XP
  thom430's avatar

  @VinnieWalker:
  Dat ligt uiteraard aan je einde.

 7. Anoniem -   
  86.86.48.xxx's avatar

  2 woorden:
  Indoctrination theorie.