Gangnam Style is de muziekhit van dit jaar die je, of je het wilt of niet, nog lang zult herinneren. In de muziek video, die nu een record aantal keer is bekeken, is ook een soort cowboy dans te zien die menig tiener graag na wil doen.

Ubisoft is op de hoogte van de hype en probeert hier ook een slaatje uit te slaan. Via de officiële twitter van Ubisoft is bekend gemaakt dat deze Koreaanse sensatie als downloadbare content beschikbaar word voor de pas gelanceerde Just Dance 4.

Je kunt dus binnenkort uren op en neer springen voor de PS3 om het dansje onder de knie te krijgen, waarna je het vol trots op de dansvloer kan laten zien.  Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar als Ubisoft slim is staat de DLC zo snel mogelijk online om te downloaden.

PSY’s Gangnam style is typisch zo’n liedje die leuk is omdat het zo fout is. Je wordt regelmatig geconfronteerd met het liedje en nieuwe parodieën ervan, waardoor het bijna niet meer leuk is. Met de nadruk op bijna. Laten we het dan nog maar één keer luisteren om het af te leren: