Hans Zimmer componeert muziek voor CoD: Modern Warfare 2

Eerder konden we je blij maken met het bericht dat er over enkele dagen een nieuwe Call of Duty: Modern Warfare 2 trailer zal verschijnen waar we tevens ook de eerste foto van hadden. Daarnaast kunnen we je nu blij maken dat de game op vrijwel bijna alle gebieden van zeer hoge kwaliteit zal zijn. Waaronder dus ook de muziek. De muziek zal gecomponeert worden door een top-componist namelijk Hans Zimmer welke zelfs een Oscar gewonnen heeft voor zijn muziek. Naast de gewonnen Oscar heeft Hans Zimmer nog meer prijzen gekregen voor zijn muziek waaronder een Golden Globe Hans en een Grammy. Zimmer heeft muziek gecomponeerd voor de bekende films Gladiator, Pirates of the Caribbean, The Lion King en nog veel meer films. Dat Hans Zimmer de muziek doet voor Call of Duty: Modern Warfare 2 meldde Infinity Ward’s Community Manager, Robert Bowling in een tweet op zijn twitter-pagina.

9 reacties

 1.    992 XP
  rickaa12's avatar

  Wow!, het wordt ckr nu een topgame!

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  @rickaa12: hoe topper kan het nog worden XD

 3.    440 XP
  Sammerd's avatar

  VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET

 4.    354 XP
  Solit_J's avatar

  oke lolz lion king 😛

  maar als hij dat is dan wordt muziek geen probleem hier

 5.    17 XP
  jostikop's avatar

  Hans Zimmer heeft Pirates of the Carribean niet gedaan, dat was Klaus Badelt (vaste huiscomponist van Clint Eastwood) Echter wel van films zoals Black Hawk Down. Maar de vorige componist van Modern Warfare 1 was ook niet de minste. Dat was namelijk Harry Gregson Williams die ook films heeft gedaan als Man on Fire, The Rock, Enemy of the State… maar ook spellen zoals Metal Gear Solid 2,3 en 4.

 6.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  heb net wat van zijn “muziek” geluisterd op yt klinkt tof 😀

 7.    191 XP
  pronk's avatar

  geweldig hij maakt het beste film muziek
  bijv dark knight

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Goede muziek is belangrijk, maar dat zal wel goed komen

 9. Anoniem -   
  213.93.251.71 (Niet geregistreerd)'s avatar

  @jostikop: Hans Zimmer heeft meegewerkt aan de POTC, dus het is wel soort van waar. Zonder hans zimmer was klaus nergens ;). check your source.