Na een lange tijd van stilte omtrent BioShock: Infinite is er vandaag voor de tweede keer nieuws over deze veelbelovende titel. Naast een nieuwe trailer zijn er op het Neo Gaf forum namelijk twee foto’s gepost. Deze foto’s verhullen een pre-order bonus in de vorm van een puzzel game.

Bij de pre-order van Bioshock Infinite krijg je een code om deze flashgame te spelen, die uit vijftig levels vol industriële puzzel chaos bestaat. In deze game speel je als een fabriekswerker in de luchtstad Colombia en moet je puzzels oplossen die steeds moeilijker worden. Door deze puzzels op te lossen help je één van de twee groeperingen, namelijk de ‘Vox Populi’ of ‘the Founders’. Tijdens het spelen kun je codes voor in-game items uit BioShock: Infinite verdienen, die geldig lijken te zijn tot en met 26 augustus 2013.

Op dit moment is het niet met zekerheid te zeggen dat deze bonus naar Nederland komt. Het lijkt er op dat dit wel het geval is, aangezien het geen exclusieve bonus is voor een bepaalde Amerikaanse retailer. Houd PSX-Sense en je favoriete gamewinkel dus in de gaten voor deze interessante pre-order bonus.