Twee trailers en wat nieuwe informatie is vrijgegeven over de nog niet verschenen laatste entry in de Tales of- serie, Tales of Xillia 2. Volgens de uitgever en ontwikkelaar Namco, zijn de outfits die je ook aanhad in de eerste Tales of Xillia beschikbaar in de game, met verschillende kleurenvariaties. Er zullen ook een paar zeer excentrieke outfits te vinden zijn die waarschijnlijk op je lachspieren zullen werken, zoals bijvoorbeeld een Dealer- en koks-outfit.

De zevende episode in de reeks van Tv-spotjes over de game is hieronder te zien, en laat het vakmanschap van de Japanse animatiestudio Ufotable goed zien.

De andere trailer is geplaatst door AGB en lijkt een verhaal te vertellen, maar daar zul je niet veel van begrijpen tenzij je Japans begrijpt.

Het zou goed kunnen dat je nog nooit iets gehoord hebt over Tales of Xillia, laat staan ToX 2. Dat zou kunnen komen door het feit dat Tales of Xillia alleen gereleased is in Japan, zoals vaker gebeurt bij games waarvan ze niet zeker weten of de desbetreffende game het goed gaat doen in het Westen. Tales of Xillia 2 komt volgende maand uit in Japan. Ergens volgend jaar mogen we het eerste én het tweede deel van Tales of Xilia in het Westen verwachten.