Tales of Xillia 2 trailers en cosmetische informatie gereleased door Namco

Twee trailers en wat nieuwe informatie is vrijgegeven over de nog niet verschenen laatste entry in de Tales of- serie, Tales of Xillia 2. Volgens de uitgever en ontwikkelaar Namco, zijn de outfits die je ook aanhad in de eerste Tales of Xillia beschikbaar in de game, met verschillende kleurenvariaties. Er zullen ook een paar zeer excentrieke outfits te vinden zijn die waarschijnlijk op je lachspieren zullen werken, zoals bijvoorbeeld een Dealer- en koks-outfit.

De zevende episode in de reeks van Tv-spotjes over de game is hieronder te zien, en laat het vakmanschap van de Japanse animatiestudio Ufotable goed zien.

De andere trailer is geplaatst door AGB en lijkt een verhaal te vertellen, maar daar zul je niet veel van begrijpen tenzij je Japans begrijpt.

Het zou goed kunnen dat je nog nooit iets gehoord hebt over Tales of Xillia, laat staan ToX 2. Dat zou kunnen komen door het feit dat Tales of Xillia alleen gereleased is in Japan, zoals vaker gebeurt bij games waarvan ze niet zeker weten of de desbetreffende game het goed gaat doen in het Westen. Tales of Xillia 2 komt volgende maand uit in Japan. Ergens volgend jaar mogen we het eerste én het tweede deel van Tales of Xilia in het Westen verwachten.

Boxshot Tales of Xillia 2

Tales of Xillia 2

Releasedatum:
22-08-2014
Genre:
JRPG
Uitgever:
Namco Bandai
Ontwikkelaar:
Review: Tales of Xillia 2
Gepubliceerd op 4 sep, 2014 om 18:26
In actie gezien: Tales of Xillia 2
Gepubliceerd op 2 jul, 2014 om 13:30
Tales of Xillia 2: The Pocket Watch trailer
Gepubliceerd op 18 okt, 2013 om 16:39
Leer moeilijke beslissingen te nemen in TGS beelden van Tales of Xillia 2
Gepubliceerd op 23 sep, 2013 om 10:22
 1.    205 XP
  askanan's avatar

  jammer dat de ps3 versie van vesperia nooit in het westen gereleased is, zalige games als je van rpgs houd. laten we hopen dat we xillia gaan krijgen.

 2.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  @askanan:

  Die krijgen we ook, althans 1 😀

 3.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Dope!