Nieuwe God of War: Ascension trailer toont de krachten van Zeus in de multiplayer

Hoewel Zeus familie is van Kratos, zijn ze altijd geduchte tegenstanders van elkaar geweest. Het is dan niet zo gek dat Zeus ook in God of War: Ascension zijn terugkeer maakt, maar dan in de multiplayer. In bovenstaande trailer is te zien hoe Zeus het slagveld domineert met zijn brute kenmerkende krachten. Ook heeft hij de mogelijkheid om buffs over zichzelf uit te spreken die van begin tot eind ook op zijn team van toepassing zullen zijn.

Daarnaast is aan het einde van de trailer te zien dat er een bèta aan zit te komen deze winter die exclusief zal zijn voor PlayStation Plus abonnees. Een vermoeden wat wij enkele tijd geleden al hadden wordt dus in ieder geval gedeeltelijk bevestigd. Het is nog even afwachten wat deze bèta betreft, maar wanneer er een officiële bevestiging komt vanuit Sony hieromtrent zullen we jullie hiervan op de hoogte brengen.

Boxshot God of War Ascension

God of War Ascension

Releasedatum:
13-03-2013
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Ik ga deze game halen, maar zeker niet voor de Multiplayer!

 2.    131 XP
  lordsem's avatar

  cool enne exclusief voor ps plus erg leuk ik vraag me af of het woord beta nog gebruikt moet worden? ik vond vroegah een beta dat het echt maar een select groep was.

 3.    584 XP
  Brunodebull's avatar

  @Don Pulliany: Precies wat ik ook denk