De game Dishonored heeft tijdens zijn ontwikkeling veel veranderingen moeten doorstaan. Niet alleen was de stad Dunwall eigenlijk compleet anders om mee te beginnen, ook protagonist Corvo Attano had een totaal andere look.

In de screenshots hieronder is te zien hoe Corvo voorheen door het leven ging, wat enorm veel verschil is in vergelijking met hoe hij er nu uit ziet. Het design heeft zelfs een beetje weg van hoofdpersonage Garrett uit Thief, maar dat is geen verrassing aangezien een gedeelte van Arkane ook heeft meegewerkt aan de serie. Wellicht dat het wel goed is geweest dat Corvo meer naar het einde van de ontwikkeling toe een ander uiterlijk mocht ontvangen, omdat er anders waarschijnlijk teveel overeenkomstig was met andere personages.

En dan te bedenken dat Dishonored volledig in first person te spelen is en je Corvo zelf eigenlijk alleen net vóór de credits te zien krijgt. Toch even de handjes op elkaar voor Arkane, omdat zij zoveel werk en moeite steken in het design van een personage zodat de game ook werkelijk zijn unieke imago kan behouden.