In de review van mijn collega Roel is te lezen dat The Walking Dead episodes 1 t/m 4 een waar succes zijn en dat het stuk voor stuk episodes zijn die je gespeeld moet hebben. Omdat ze zo goed ontvangen worden en het succes van de televisieserie onverminderd doorgaat haakt Activision er op in door met een shooter te komen. Telltale Games heeft ondertussen een tweede seizoen aangekondigd en nu blijkt de fysieke release van de episodische game ook nog eens vergezeld te worden met een heuse Collector’s Edition.

Ergens in december zullen we met de vijfde episode aan de slag kunnen, maar als je een echte fan bent of gewoonweg liever games in fysieke vorm koopt, dan is deze Collector’s Edition behoorlijk interessant, welke ook in december zal verschijnen. Deze Collector’s Edition zal de vijf episodes bevatten en daarnaast zitten alle 48 uitgaves van de comic in het pakket. Iets wat het natuurlijk wel heel erg aantrekkelijk maakt. Deze editie van de game zal trouwens $69,99 gaan kosten.

Jammer genoeg is dit een GameStop exclusive en is de kans dus klein dat hij ook in Nederland verkocht zal worden. Toch zijn wij erg enthousiast over de retail versie en houden we het nieuws scherp in de gaten. Mocht er verandering komen in de planning dan lees je dat natuurlijk weer hier.