Episode 5 van The Walking Dead komt in december uit, Collector’s Edition aangekondigd


In de review van mijn collega Roel is te lezen dat The Walking Dead episodes 1 t/m 4 een waar succes zijn en dat het stuk voor stuk episodes zijn die je gespeeld moet hebben. Omdat ze zo goed ontvangen worden en het succes van de televisieserie onverminderd doorgaat haakt Activision er op in door met een shooter te komen. Telltale Games heeft ondertussen een tweede seizoen aangekondigd en nu blijkt de fysieke release van de episodische game ook nog eens vergezeld te worden met een heuse Collector’s Edition.

Ergens in december zullen we met de vijfde episode aan de slag kunnen, maar als je een echte fan bent of gewoonweg liever games in fysieke vorm koopt, dan is deze Collector’s Edition behoorlijk interessant, welke ook in december zal verschijnen. Deze Collector’s Edition zal de vijf episodes bevatten en daarnaast zitten alle 48 uitgaves van de comic in het pakket. Iets wat het natuurlijk wel heel erg aantrekkelijk maakt. Deze editie van de game zal trouwens $69,99 gaan kosten.

Jammer genoeg is dit een GameStop exclusive en is de kans dus klein dat hij ook in Nederland verkocht zal worden. Toch zijn wij erg enthousiast over de retail versie en houden we het nieuws scherp in de gaten. Mocht er verandering komen in de planning dan lees je dat natuurlijk weer hier.

Boxshot The Walking Dead

The Walking Dead

Releasedatum:
24-04-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Telltale Games
Ontwikkelaar:
 1.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Gruwelijk!

 2. Anoniem -   
  mar's avatar

  December pas?! Lame.
  Daarnaast zijn ze net de comic al over de 100…

 3. crew Redacteur -    1908 XP
  Faunus's avatar

  Hopelijk komt dit nog naar Europa. Geweldig pakket. Comics koop ik wel in pakketten via internet, want dag is uiteindelijk nog wel wat goedkoper.

 4.    440 XP
  Scholtenbrau's avatar

  Wut? December pas?!

 5.    530 XP
  Wintermute's avatar

  Jammer dat die toffe boxart niet op de reguliere versie zit.
  Me loves me some Charlie Adlard^^
  *afgelopen weekend de man mogen ontmoeten, iz very nice!*