Singleplayer launch trailer voor Medal of Honor: Warfighter

Afgelopen vrijdag is de multiplayer launch trailer van Medal of Honor: Warfighter al uitgebracht en vanaf vandaag is de bovenstaande trailer te zien.

In deze singleplayer launch trailer krijg je een indruk van de sfeer die je gaat meemaken in de campagne. Ontwikkelaar Danger Close heeft haar best gedaan om een zo authentieke militaire ervaring neer te zetten en als we deze trailer mogen geloven dan lijkt het dat ze hierin geslaagd zijn. De game gaat door waar het voorgaande deel is geëindigd. Als Tier 1 bezoek je, net als in het vorige deel, spanningszones en conflicten die zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen uit de War on Terror.

Medal of Honor: Warfighter ligt vanaf donderdag 25 oktober in de winkels, mocht je nog niet overtuigd zijn, onze review volgt snel.

Boxshot Medal of Honor: Warfighter

Medal of Honor: Warfighter

Releasedatum:
25-10-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1.    264 XP
  RObinGoncalves's avatar

  Wauw frostbite Engine is zo ******* mooi.Deze stond niet op mijn verlanglijstje maar ik ga deze game nu ook halen!.

 2.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Dope Trailer 😀

 3.    5358 XP
  PattyS3's avatar

  Deze trailer hadden ze veel eerder uit moeten brengen want dit is nou echt een vette trailer! 😛

 4.    385 XP
  Frankaro's avatar

  Wat een geweldige trailer, ga de game zeker halen. Wel een beetje jammer dat Battlefield overduidelijk belangrijker is dan MoH want een aankondiging voor een beta zet je anders niet zo groot op een box-art.

 5. Anoniem -   
  67.159.5..xxx's avatar

  heb MoH sinds deze morgen
  na de installatie van de patch (iets meer dan 200MB) ben ik gaan spelen en jawel de wauw factor is enorm, wat een bazen game!