Family Guy: Back to the Multiverse gepland voor november


Het was even onduidelijk wanneer Activision groen licht zou geven voor een release van Family Guy: Back to the Multiverse. Met het hoogseizoen voor games op het oog kon Activision een eind-2012 release niet missen, maar de tijd begon op te raken en er was nog niets bekend.

Toch heeft Activision vandaag de knoop doorgehakt en kunnen we eind volgende maand al aan de slag met deze gedurfde game. Zal het toch een topper gaan worden of zakt de gameplay ineen zoals mijn collega Roel voorspelde in zijn preview? Vanaf 20 november zou de game in de winkels moeten liggen, dus dan kunnen we daar ons uiteindelijke oordeel over vellen.

Boxshot Family Guy: Back to the Multiverse

Family Guy: Back to the Multiverse

Releasedatum:
20-11-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
 1.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Oeeei, weet niet of dat wel zo’n goede zet is van Activision. Toppers komen die maand uit zoals Cod Black ops 2, Playstation all stars, Hitman & Farcry. Ik denk dat Activision zich in de vingers gaat snijden

 2.    257 XP
  Crition's avatar

  De aflevering was echt heel gaaf. Kan de game datzelfde niveau van retardatie bereiken is de vraag 😉

 3. Anoniem -   
  82.169.115..xxx's avatar

  Nee, niet echt slim om dan te releasen!(hij had gewoon al uit moeten zijn)Zelfde dag als Hitman, week ervoor Cod…. en twee weken later far cry en niet te vergeten de wii u launch een week later.
  Ben wel benieuwd naar de game maar er is nog 0.0 aan gameplay uitgebracht alleen wat screenshots en in deze tijd zul je toch wat meer aan pr moeten doen om mensen tot je te winnen.
  Wou hem op release day halen maar dat gaat niet meer gebeuren
  mischien later als ik er tijd voor heb.

 4.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Haal de game alleen al voor de humor!