Tales of Hearts R voor de PlayStation Vita aangekondigd


Zoals bekend is de PlayStation Vita helaas nog niet het verkoopsucces en is de productie van westerse games voor het platform nog niet zo hoog als Sony gehoopt had. Toch lijkt het dat de Japanse ontwikkelaars langzamerhand warm beginnen te lopen voor de handheld van Sony. In de afgelopen periode kondigde deze Japanse ontwikkelaars namelijk steeds meer Vita games aan en dit is goed nieuws voor de fans van JRPG genre. In de Shonen Jump (Japans animéblad) van deze week staat namelijk de aankondiging van Namco Bandai’s Tales of Hearts R, samen met de eerste screenshots van de game. Scans van deze editie kan je hier vinden.

Tales of Hearts R is een remake van Tales of Hearts, in 2008 uitgebracht voor de Nintendo DS. De Tales serie is een serie die enorm wordt gewaardeerd door de fans van Japanse RPG’s en een nieuw deel is dus goed nieuws. Op dit moment is er weinig bekend over de game, maar we hebben van de bron vernomen dat de volledige game in 3D is, het verhaal volledig ingesproken is, er nieuwe evenementen zijn en dat er een nieuw character is toegevoegd, namelijk Calcedoni Arkam.

Tales of Hearts R wordt naar verwachting in de lente van 2013 in Japan uitgebracht. Net als de vorige Vita remake, Tales of Innocence R, is het nog niet bekend of deze titel in Europa zal verschijnen.

Boxshot Tales of Hearts R

Tales of Hearts R

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
Tales of Hearts R komt naar Europa en Noord-Amerika
Gepubliceerd op 19 apr, 2014 om 13:32
Tales of Hearts R krijgt nieuwe trailer
Gepubliceerd op 28 dec, 2012 om 15:16
 1.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Nice

 2.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  Na ik zet deze alvast op me import lijstje 😛

 3.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Nou dat was weer een mega teleurstelling op de een na laatste regel. Tales of Hearts R voor de PlayStation Vita aangekondigd voor de PS Vita, ja in Japan! Boeiend…

  Kan er iets van [JPN] voor de titel bij dit soort berichten? Dan is het tenminste een beetje duidelijk, voordat je aan het lezen van het artikel begint. Zo maar een ideetje hoor…

 4. Anoniem -   
  Jessia's avatar

  Hello. impressive job. I did not imagine this. This is a great story. Thanks!