Uncharted 2: Among Thieves cinema mode interview

Uncharted 2: Among Thieves je hoeft de naam maar te roepen en veel gamers springen al een gat in de lucht. Heel veel gelukkige PlayStation 3 eigenaren wachten vol smart op het nieuwe avontuur van Nathan Drake. Echt lang hoeven we niet meer te wachten, want in oktober zal de game als het goed is in de winkels liggen. Tot die tijd moeten we het doen met beelden van Uncharted 2: Among Thieves. Inside Gaming mocht een kijkje nemen in de studio van Naughty Dog en kreeg ook nog eens de cinema mode van de game te zien. Justin Richmond multiplayer designer geeft een exclusief interview over de cinema mode welke toch aantal leuke verrassingen met zich meebrengt. Kan je niet wachten om Uncharted 2 eerder te spelen? Dan is de aankomende FirstLook een uitstekende optie!

6 reacties

 1.    88 XP
  Caemgen's avatar

  Geweldig!

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Echt vet, word echt een vet spel 😀

 3.    451 XP
  Florian's avatar

  eerst de 1e nog maar eens uitspelen..:P vond um in het begin een beetje saai..(A) nu is ie best vet.. met die U-boot in die rivier..xD

  ON: vet vet:D, ik denk dat ik deze uncharted dan ook maar ga halen..(A)(ut word een duur jaar voor mij…xD)

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Deze game word echt een topper!

 5.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Dit heeft me overtuigd! Ik ga hem zeker weten halen! 😀

 6. Anoniem -   
  80.79.34.174 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Hier kan je egt leuke filmpjes mee maken! doet me denken aan de funny filmpjes die je kon maken met Battlefield 2, hier kunnen zeker weten heel wat creative gasten mee aan de gang, ik kan niet wachten om de eerste filmpjes te zien!