Patch 1.15 voor Uncharted 3 verbetert de multiplayer aanzienlijk

De Uncharted serie is voornamelijk bekend om haar prachtige graphics en de singleplayer vol humor, actie en puzzels, maar ook de multiplayer wordt actief online gespeeld. Naughty Dog houdt zich nog steeds actief bezig met het verbeteren van de multiplayer en daarom bevat patch 1.15 weer een aantal nieuwe features.

Patch 1.15 brengt onder andere een betere balancering in matchmaking en in teams, nieuwe items en skins. Verder is er een kleine naamswijziging bij de Hardcore modus. Deze modus heet vanaf nu ‘Classic’ en bevat een aantal veranderingen. Wil je de volledige patch 1.15 notes weten, bekijk ze dan hier.

Boxshot Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 3: Drake's Deception

Releasedatum:
02-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    1915 XP
  peyj's avatar

  Toevallig gisteravond voor het eerst sinds tijden Uncharted 3 gespeeld en kreeg direct die update. Maar is het al langer mogelijk dat je items zoals wapens en skins in de PS store kan aanschaffen? Wel vervelend dat heel veel spelers ondertussen over powerde wapens hebben..

 2.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  @peyj:
  Ik speel de game zelf niet online maar uit de post van Naughty Dog verneem ik dat dit niet bij deze patch is geïmplementeerd. Zal dus al een tijdje in gebruik zijn.

 3.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Das goed nieuws

 4.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  Wederom een mooie patch van Naughty Dog. Gisteravond al ff de nieuwe block map gespeeld. Echt dikke maps zijn dat.

  @peyj.

  Het is idd al langer mogelijk om alle skins en wapens die je normaal met schatten vrijspeelt gewoon te kopen voor geld. Beetje jammer imo..

 5.    166 XP
  NL-Marco-1996's avatar

  En in 1.16 komen nieuwe kleuren voor alle kledingstukken, nieuwe skins, en misschien een verbeterd systeem van charactercustomization!

 6. Anoniem -   
  81.82.110..xxx's avatar

  geinstaleerd en al mijn trofeén van dit topspel zijn verdwenen

 7. Anoniem -   
  Pff's avatar

  Leuk, hoor als je het game niet kan opstarten en steeda maar haakt bij dat ring , doe je resette en dan alles opnieuw maar dan doet dit keer systeem update niet