Aankomende update Resident Evil 6 introduceert nieuwe features

Zoals je in de review van Matthias kon lezen is Resident Evil 6 een geslaagde game die ook zeker het geld waard is. Mede doordat de game erg uitgebreid is met vier campagnes. Die van Ada Wong en haar partner kon je pas spelen nadat je de eerste drie had uitgespeeld, maar door een update, welke in december zal verschijnen gaat dat veranderen.

Capcom heeft namelijk bekend gemaakt (via CVG) dat je dan vanaf het eerste moment het verhaal van het eerder benoemde personage kan spelen. Daarnaast zorgt de update voor nog meer features. Zo kun je de camera aanpassen, zodat je een groter ´field of view´ krijgt en dus meer overzicht zal hebben wat er om je heen gaande is. Hieronder een voorbeeld.

Verder zal er nog een aanpassing in de update zitten voor de Engelse audio samen met ondertiteling voor alternatieve talen en als laatste een nieuwe moeilijkheidsgraad genaamd ´No Hope´. Een extreme uitdaging als we Capcom mogen geloven. Nette update lijkt ons zo.

Boxshot Resident Evil 6

Resident Evil 6

Releasedatum:
02-10-2012
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:
 1.    131 XP
  lordsem's avatar

  zeerk vermakelijk spel alleen beetje appart als je hem op proffesional speelt en jake en chris chapter doet dan de eindbaas dat je zoner kogels komt te zitten..wat dan? of het lag aan mijn manier van gamen maar de amount of ammo is zeer laag als je gelijk dus op prof gaat spelen

 2.    79 XP
  GTA's avatar

  je kan beter stoppen spelen die spel en gaan spelen resident evil 1-3 dat zijn de enige goed delen alles dat gekomen is later is slecht!!

 3.    1909 XP
  peyj's avatar

  @GTA:

  Ik denk dat mensen dat wel voor zich zelf kunnen bepalen.. Ik heb zelf erg genoten van RE 4 en 5 en 6 wacht ik nog even mee totdat die wat in prijs daalt.

  Tip volgende keer even spelling check 😉

 4.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  @peyj:

  Couldn’t agree more. Er zullen jammergenoeg altijd mensen zijn die in het verleden blijven hangen en blijven roepen dat Resident Evil 1, 2 en 3 het beste zijn. ^_^

  Resident Evil 4 en 5 zijn epische games. Deel 6 nog niet aangeschaft, maar van wat ik gehoord en gezien heb is het een erg goed spel.

 5.    331 XP
  ss2pascal's avatar

  Quote: Die van Ada Wong en haar partner kon je pas spelen nadat je de eerste drie had uitgespeeld”

  Zover ik nu in haar campaign zit heb ik nog geen partner gezien.
  Volgens mij heb ik ook begrepen dat de campaign van Ada singleplayer only is.
  Ook ergens een keer voorbij zien komen dat met de update er wel een (co-op) personage bij haar campaign komt, maar dit is volgens mij ook weer door Capcom van tafel geveegd omdat de hele campaign dan aangepast moet worden, aangezien deze nu op 1 perspectief is gebasseerd.

  @GTA, mensen mogen hun eigen mening hebben over een spel en er zullen er genoeg zijn zoals ik die een spel eerst zelf willen beoordelen voordat ik deze kan veroordelen.
  Maar in geval van RE6, dit is echt een geweldige game en heb er al heel veel plezierige uren in zitten.
  Ja, de oude RE’s waren meer survival horror en de huidige vanaf 5 meer op actie gebasseerd. Maar om in het verleden te blijven hangen en continue hetzelfde soort verhaal en gameplay zal denk ook gaan vervelen op een gegeven moment. COD anyone?

 6.    205 XP
  askanan's avatar

  ik vind 1 en 2 veel beter dan 3 als horror game, de latere RE voelen voor mij eerder aans als survival shooters dan als een horror game, persoonlijk vind ik dat een jammere zaak, er is een enorme overvloed aan shooters en vrijwel geen echte horror games meer, wat meer variatie in games zou leuk zijn.

 7. Anoniem -   
  81.82.110..xxx's avatar

  @NuckChorris.. ^_^: tuurlijk zijn 1.2.3 de beste en dit heefd niks te maken met in het verleden te blijfen hangen.

 8.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  Ada krijgt Hunk uit deel 2 als partner, nu is ze nog alleen. Ja idd 1,2,3, zero en veronica zijn veel beter…heeft niks met het verleden te maken, deel 4,5 en 6 zijn geen Resident evil games.

 9.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  Zeg niet dat RE 1, 2 en 3 slechter zijn dan 4, 5 of 6. Zeg alleen dat veel mensen in het verleden blijven hangen door dat steeds weer te roepen als er een RE artikel word geplaatst dat over RE 4, 5 of 6 gaat.

  Imo zijn de oudere delen ook beter qua spanning enzo. Had ook liever gehad dat Capcom zich had gefocust op een survival/horror game inplaats van een actie game met schrikelementen. Maar helaas zijn ze sinds RE4 een andere weg ingeslagen en het lijkt erop dat ze die weg niet meer gaan verlaten.