Dishonored: Dunwall City Trials DLC en meer op komst

Goed nieuws voor alle fans van Dishonored. Op VG24/7 zijn de eerste details over de aankomende downloadbare content van Dishonored bekend gemaakt. De DLC onder de naam ‘Dunwall: City Trials’ zal worden uitgebracht in december.

Dit pakket bestaat uit 10 challange maps die je vecht-, stealth- en mobiliteitsvaardigheden testen. De resultaten zullen op een online leaderboard terecht komen. In deze 10 uitdagingen zit onder andere een arena map waar je verschillende waves van tegenstanders moet verslaan, ‘zwaartekracht definiërende’ moorden moet plegen en een time trial moet doorstaan. Tevens is deze DLC verbonden aan nieuwe trophies voor de game. Dunwall City Trials zal in Amerika $4,99 gaan kosten en dit wordt hoogstwaarschijnlijk €4,99 in Europa.

Daarnaast wordt er in 2013 nog tweemaal DLC uitgebracht. Deze twee pakketten zullen beide op het verhaal van de singleplayer ingaan. Hierover is alleen bekend gemaakt dat eerste zich zal focussen op Daud, de leider van de super assassin groep ‘The Whalers’ en dat deze in het begin van de lente 2013 uitkomt. Prijzen voor de singleplayer DLC is nog niet bekend gemaakt.

Boxshot Dishonored

Dishonored

Releasedatum:
12-10-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Bethesda Softworks
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1. crew Redacteur -    2295 XP
  Sensu's avatar

  Die story DLC lijkt me wel interessant, die challenges dan weer wat minder. Zie wel of ik die haal.

 2.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Een vriend van me heeft de game gekocht, hem kennende verkoopt hij hem ook weer en dus heb ik zijn exemplaar maar alvast gereserveerd. 😉 Ik ben heel benieuwd hoe ik de game ga vinden.

  De DLC met challanges zal ook ik lekker in de store laten staan, wanneer ik de game leuk vind zullen de andere story DLC’s hier wel binnenlopen. 😉

 3.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  Ik doe hem zaterdag mooi weg. Ik vind het gewoon een saaie game, en ik erger me er aan dat als ik zonder kills er door heen ga, er aan het eind als nog staat 1 of 3 kills “en dat terwel ik er 1000% zeker van ben dat het niet zo is”.

Dishonored Definitive Edition PS4 upgrade kost mogelijk rond de 20 euro
Dishonored komt mogelijk als Definitive Edition naar de PS4
Dishonored zal in de PlayStation Plus line-up voor april zitten
Bethesda kondigt Dishonored: Game of the Year Edition aan