Goed nieuws voor alle fans van Dishonored. Op VG24/7 zijn de eerste details over de aankomende downloadbare content van Dishonored bekend gemaakt. De DLC onder de naam ‘Dunwall: City Trials’ zal worden uitgebracht in december.

Dit pakket bestaat uit 10 challange maps die je vecht-, stealth- en mobiliteitsvaardigheden testen. De resultaten zullen op een online leaderboard terecht komen. In deze 10 uitdagingen zit onder andere een arena map waar je verschillende waves van tegenstanders moet verslaan, ‘zwaartekracht definiërende’ moorden moet plegen en een time trial moet doorstaan. Tevens is deze DLC verbonden aan nieuwe trophies voor de game. Dunwall City Trials zal in Amerika $4,99 gaan kosten en dit wordt hoogstwaarschijnlijk €4,99 in Europa.

Daarnaast wordt er in 2013 nog tweemaal DLC uitgebracht. Deze twee pakketten zullen beide op het verhaal van de singleplayer ingaan. Hierover is alleen bekend gemaakt dat eerste zich zal focussen op Daud, de leider van de super assassin groep ‘The Whalers’ en dat deze in het begin van de lente 2013 uitkomt. Prijzen voor de singleplayer DLC is nog niet bekend gemaakt.