EA geeft toe dat de singleplayer van MoH: Warfighter een stuk korter kan zijn

Medal of Honor: Warfighter, een titel waar veel om te doen is momenteel. De beloftes waren geweldig, maar zoals je in onze review al kon lezen is de game één grote teleurstelling gebleken.

Het lijkt er op dat EA en ontwikkelaar Danger Close een boel beloftes niet zijn nagekomen. De multiplayer heeft last van een aantal vervelende glitches en bugs en de singleplayer is snel uitgespeeld. Dit beginnen we gewend te raken van de grote shooters die vooral online gespeeld worden, maar EA heeft in een officiële verklaring aangegeven dat de singleplayer ongeveer 10 uur lang zou zijn. Zoals de review hier zegt haalt de singleplayer dit bij lange na niet.

Eurogamer heeft contact met EA opgenomen en het blijkt ook dat de FAQ van Medal of Honor: Warfighter nu iets anders zegt. De singleplayer zal binnen 5 tot 15 uur uitgespeeld worden, afhankelijk van de vaardigheid van de speler en de toegepaste moeilijkheidsgraad.

EA gaf de volgende verklaring aan Eurogamer:

“Based on internal play-tests and depending on player skill level, the single-player game can range from five to 15 hours. The number mentioned in the FAQ was a medium representing cross section of players with varied skill levels.”

Het gemiddelde van 5 tot 15 uur is 10 uren en daarom hebben ze in eerste instantie 10 uur als antwoord gegeven. Het is netjes dat EA dit zelf aangeeft, maar of dit de verkoopcijfers Medal of Honor: Warfighter gaat redden is nog de vraag. Medal of Honor: Warfighter lijkt langzamerhand op een grootschalig fiasco af te stevenen.

Boxshot Medal of Honor: Warfighter

Medal of Honor: Warfighter

Releasedatum:
25-10-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Ik heb er nu 4 missies opzitten, en ik vind ‘m echt erg vet. Ben het tot nu toe totaal niet eens met al die negatieve reviews.

 2. Anoniem -   
  195.241.97..xxx's avatar

  Kan iemand mij vertellen hoe die multiplayer menu werkt???? ik kon de 1e keer een land kiezen en daar zit ik nu aan vast! de rest staat allemaal een rood slot op, moet ik alle andere landen nu ineens vrij spelen??? ik vind het menu, ook in het spel zeer onduidelijk

 3.    754 XP
  bliksum's avatar

  mij bevalt de game heel erg goed.mensen beginen wel te klagen over de game. terwijl dat ze game nog niet gespeeld hebben. en nartuurlijk zit daar ook fouten in en dat geef ik toe. maar de game is heel erg leuk en gaaf .en als je twijfelt. gebruik dan youtupe

 4. Anoniem -   
  joey's avatar

  Helemaal mee eens ben in de 3e missie en spel is super geen spijt van