Over ons

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5453b4fe126ef.jpg

PSX-Sense.nl is dé PlayStation community van de Benelux dat zich richt op nieuws, (p)reviews, artikelen, video’s en achtergronden rondom de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. PSX-Sense.nl mag zichzelf inmiddels meten met de grootste websites over games in de Benelux.

PSX-Sense is op 14 april 2008 opgericht en staat inmiddels bekend als een grote website dat zich specificeert in Sony PlayStation en randapparatuur en software. PSX-Sense is ontstaan uit een passie voor het gamen en de drang om de bezoeker te informeren omtrent games, online netwerken en hardware.

Met een explosieve groei in 2008 heeft PSX-Sense zich snel kunnen vestigen als grote en informatiewebsite, waarbij de blog stijl vandaag de dag nog altijd wordt aangehouden. Wij hebben ons als doel gesteld om de bovenmatig geïnteresseerden in de PlayStation platformen dagelijks van het laatste nieuws te voorzien evenals diepgaand te informeren betreffende nieuwe games.

PSX-Sense heeft sinds de lancering in 2008 verschillende designs gehad en waar anderen kiezen voor eens in de zoveel tijd een gloednieuwe website, hanteren wij de filosofie dat een website met het internet meegroeit. Daarom voorzien wij PSX-Sense regelmatig van technische dan wel ingrijpende updates evenals een nieuw likje verf.

Content

De content op PSX-Sense wordt verzorgd door een vast team van enthousiaste, maar goed geïnformeerde medewerkers die op deze manier een extra uiting aan hun passie kunnen geven. Via de colofon ziet u wie momenteel in het team van PSX-Sense zit. De content dat geproduceerd wordt door het team is op basis van toegezonden informatie (persberichten) door uitgevers evenals eigen nieuwsgaring via diverse internationale media.

Tevens is PSX-Sense altijd goed vertegenwoordigd op internationale beurzen. Sinds 2010 is PSX-Sense jaarlijks aanwezig op de Electronic Entertainment Expo (E3) te Los Angeles evenals de Gamescom te Keulen. Ook binnenlandse evenementen en beurzen worden aangedaan, waarbij er een inhoudelijk artikel of een video voor wordt geproduceerd. PSX-Sense kan tevens specifieke evenementen verslaan en als u interesse heeft in een publicatie op PSX-Sense, dan kan u vrijblijvend contact met de redactie opnemen.

Rechten

PSX-Sense behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website op elk gewenst moment naar eigen inzicht te veranderen. Aan de gegevens op de website van PSX-Sense kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat de op deze website genoemde namen van producten, handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectievelijke ondernemingen zijn.

PSX-Sense behoudt het recht om in te grijpen op elke manier die zij nodig acht om iedere vorm van misbruik/misdragingen tegen te gaan of te voorkomen. Als er sprake van twijfel is , dan is de beoordeling van de betrokken moderator of administrator doorslaggevend.

Persoonlijke gegevens van gebruikers worden niet verstrekt aan derden of gebruikt voor commercieel gewin. Hieronder vallen onder andere IP-adressen en verborgen email adressen van gebruikers.

Aansprakelijkheid

PSX-Sense aanvaard geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten die in deze website voorkomen. Ook voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de links (verwijzingen) naar websites van derden aanvaard PSX-Sense geen aansprakelijkheid. Links die in enige mate onrechtmatig of onwettig (kunnen) zijn, worden op verzoek van belanghebbende onmiddellijk verwijderd.

PSX-Sense is niet verantwoordelijk voor de inhoud van berichten geplaatst door haar bezoekers/gebruikers. Wordt bepaalde inhoud van berichten als kwetsend ervaren kan altijd een moderator of administrator op de hoogte gesteld worden. Hij of zij zal dan gepaste actie ondernemen.

Copyright

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, productnamen, logo’s etc) is eigendom van PSX-Sense of van de respectievelijke eigenaren. De inhoud ervan mag worden (her)gebruikt, in originele of gewijzigde vorm, mits er een bronvermelding heeft plaatsgevonden. Indien u inhoud zonder bronvermelding wilt overnemen zal u schriftelijk toestemming moeten vragen aan de eigenaren van PSX-Sense.nl. Dit kan via het contactformulier.

Beelden, bestanden en andere content afkomstig van een spel blijft eigendom van de respectievelijke ontwikkelaar van het spel en vallen volledig onder hun copyright rechten.

“PlayStation”, “PLAYSTATION”, “PS3”, “PS4”, “DUALSHOCK”, “UMD” “PS VITA” “PSP2″en “PS one” zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Sony Computer Entertainment Inc. Alle rechten voorbehouden.

“SONY”, “Memory Stick Duo”, Memory Stick PRO Duo”, en “MagicGate” zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Sony Corporation. Alle rechten voorbehouden.

“XMB” is een handelsmerk van Sony Corporation en Sony Computer Entertainment Inc. Alle rechten voorbehouden.

Alle logo’s, merknamen en ander materiaal zijn en blijven het eigendom van hun respectievelijke eigenaar