http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56b35cc0ed00d.jpg

Sony heeft vandaag via screenshots en een trailer de Limited Edition Uncharted 4: A Thief’s End PS4 uit de doeken gedaan. De bundel is niet alleen voor de Verenigde Staten, maar zal ook verkrijgbaar zijn hier in Europa. Je kunt de bundel volgens Sony scoren bij elke participerende retailer vanaf 27 april in Europa en vanaf 29 april in het Verenigd Koninkrijk.

Pre-orders zullen snel online gaan, hou dus je favoriete webshop in de gaten om de bundel te kunnen scoren. De bundel zal een 1TB gelimiteerde PS4 bevatten in de stijl van Uncharted met de kleuren grijs en blauw. Verder bevat de bundel een matchende DualShock 4 controller en een exemplaar van Uncharted 4: A Thief’s End op Blu-ray.

Het verschil in de bundel ten opzichte van de VS is de opslagcapaciteit. In de VS wordt de PS4 namelijk geleverd met 500GB en hier in Europa doet men een 1TB PS4 in de bundel.

This bundle includes a Limited Edition 500GB PS4 in Gray Blue featuring a silk-screened image of Nathan Drake, as well as a matching DualShock 4 and a copy of Uncharted 4: A Thief’s End on Blu-ray. The limited edition PS4 also features the PlayStation logo, Uncharted logo, and the phrase “SIC PARVIS MAGNA” in gold. “SIC PARVIS MAGNA” is Latin for “Greatness from small beginnings” and is the same phrase engraved on Drake’s ring.