Forum

Topic: [OOT] Duke Nukem Forever

Anoniem's avatar


Duke Nukem Forever

Duke Nukem ontwaakt na vele jaren stof happen toch nog en komt defenitief uit. Gearbox heeft namelijk het concept opgekocht van het failliete 3D Realms, waardoor veel nieuw talent de mogelijkheid krijgt om aan deze game te sleutelen. Door deze ontwikkeling krijgt ook de huidige generatie gamers de kans om de jeugdheld van vele oudere gamers te ontmoeten

Zo is de Duke dan ook te zien. Verwacht namelijk geen Crysis graphics of een Call of Duty multiplayer, maar denk aan rauwe actie en humoristische gameplay. In trailers hebben we al enkele uitspraken gehoord, explosies gezien en zijn de beruchte balletdanseressen ook al gespot. Gearbox belooft ons vele uren aan gameplay, actievolle missies, grijnzende gamersfaces en bovenal een waardige return van The Duke.

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Reken op zestig frames per seconde, dus reken maar uit hoeveel woorden deze twee trailers zeggen:

De originele trailer, ondersteunt door de zeer aanstekelijke themesong die we gewend zijn van eerdere delen!!

http://www.youtube.com/watch?v=3CwHzclyYnI
Brute actie die we gewend zijn!!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

1 reactie

  1. 883 XP
    WoofeR's avatar