Forum

Topic: 4 Nieuwe Screens van Resistance 3

Anoniem's avatar

We kunnen allemaal weer heel erg blij zijn deze kerst maanden. Naast dat we overdonderd worden met allemaal vette games die gaan komen krijgen we ook een hoop extra’s op games die wel al hebben. Maar sommige games wil je liever nu dan later. Zo is Resistance 3 zeker geen uitzondering.

Dat Resistance 3 eraan zou komen was al bijna duidelijk bij het einde van deel 2 waarin Nathan Hale zich zelf op offert om Deadalus uit te schakelen. Dit leide echter tot een apocalyptische eind cinematic van de game die een duister en grimmig gevoel opriep.

Insomniac heeft ons onder andere weten te vertellen dat de game zelf zo goed als af is en dat ze zich nu met details en afwerking bezig houden. Daarbij komt ook nog eens het feit dat het derde deel van de Resistance serie nog duisterder zou worden dan we tot nu toe hebben gezien.

Alle screens die we tot nu toe zagen waren hartstikke mooi en de Chimera wekte nog meer het gevoel op van een geduchte tegen stander die voor niets en niemand stopt. Vandaag kunnen we melden dat we nog meer screens hebben. Om precies te zijn 4 stuks. Voor iedereen die het nieuws nog niet had meegekregen Resistance 3 komt op 6 september 2011 uit.

blank

blank

blank

Bron.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. 945 XP
  JoostNL's avatar

  Als ie maar niet weer zo verpest is als deel 2, daarvan was de multiplayer echt gaar vergeleken met deel 1 😛

 2. 1140 XP
  PussyHunter's avatar

  ziet er vet uit 😀

 3. 508 XP
  NightHawk's avatar

  Geweldig!

 4. 440 XP
  Sammerd's avatar

  Mooie screens, nog even afwachten en dan zien we wel of ik hem koop 🙂