Forum

Topic: ‘Battlefield 3: Physical Warfare Pack’ vragen beantwoord.

Anoniem's avatar

Heey PSx-Sense,

Hier ben ik weer met wat nieuws over Battlefield 3. Ik geef jullie wel even wat leesvoer, maar het is de moeite waard. 😉

Kort geleden werd op de website van uitgever EA bekend gemaakt dat je in het Verenigd Koninkrijk een speciale editie van Battlefield 3 kan Pre-Orderen, namelijk het “Battlefield 3: Physical Warfare Pack” maar deze special-edition kan je alleen maar bij geselecteerde verkopers, alléén in het Verenigd Koninkrijk, pre-orderen. Het feit is namelijk dat in deze editie van de game je beschikking zult krijgen tot extra wapens, een bepaalde soort speciale munitie en een speciale attachment, die andere mensen in de game niet zullen hebben, tenzij ze ook deze versie van de game zouden kopen.
(Voor meer info klik hier)

Zoals begrijpelijk werd er dus heel veel gerumoerd, niet alleen over het feit dat deze special-edition alleen maar in het Verenigd Koninkrijk ter beschikking zou komen, maar ook zeer over het feit dat deze special-edition de game compleet uit balans zal brengen. Anderen waren zelfs van mening dat het de game totaal zal ruïneren, aangezien de kopers er van naar alle waarschijnlijkheid grote voordelen zouden krijgen.

Maar nu heeft EA / DICE op deze rumoeren gereageerd en hebben ze dit te zeggen:

V: Is de Physical Warfare Pack beschikbaar in alle regio’s, of alléén in het Verenigd Koninkrijk?
A: Het zal wereldwijd verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers. Het werd voor het eerst aangekondigd in het Verenigd Koninkrijk. Exacte details voor andere landen en hun geselecteerde verkopers zullen worden aangekondigd op een later tijdstip.

V: Zal de Physical Warfare Pack het spel on-gebalanceerd maken?
A: De drie exclusieve items in de Physical Warfare Pack werden specifiek zo gekozen om niet overpowered te zijn of onbalans in het spel te brengen, op geen enkele manier.

V: Waarom wil ik de Physical Warfare Pack?
A: Het bezitten van deze items zal je een meer gevarieerd arsenaal geven, maar het zal je geen belangrijke voordelen op het slagveld geven.

V: Waarom bieden jullie deze pre-order bonus-items?
A: Omdat wij geloven in het belonen van onze core-fanbase met speciale aanbiedingen, zoals het geven van het ‘Back to Karkand’ uitbreidingspakket bij het pre-orderen van de game, zonder extra kosten.

(Klik hier voor meer info)

Greetz,
Patrick (PattyS3) :happy:

PS: voor de bevestiging van mijn verhaal kunnen jullie natuurlijk ook op twitter kijken: Http://www.twitter.com/Battlefield/

EDIT: ondertussen is er een bericht hierover op www.psx-sense.nl geplaats. (Helaas niet het complete verhaal, dat kan je hier boven lezen) 🙂

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

 1. 5400 XP
  PattyS3's avatar

  UPDATE:

  De Battlefield 3: Physical Warfare Pack zal later dit jaar GRATIS zijn voor alle Battlefield 3 spelers!
  Klik HIER om het te lezen (Engels)

 2. 5400 XP
  PattyS3's avatar

  Wou even melden dat als je bij bol.com de Battlefield 3 Limited Edition pre-orderd, je de Physical Warfare Pack erbij krijgt. Let op: deze actie is een OP=OP actie. bol.com heeft slechts 5000 exemplaren beschikbaar voor de verkoop. Dus voordat je BF3 daar meteen pre-orderd is het handig eerst even de beschrijving te lezen en te kijken of de Physical Warfare Pack er nog wel bij zit. 🙂