Forum

Topic: Grand Theft Auto III – iPhone & iPad

Anoniem's avatar

De releasedatum was al bekend, maar eindelijk is het zover, Grand Theft Auto III is vanaf nu te downloaden in de App Store voor je iPad, iPhone en iPod touch. Je krijgt de hele game Grand Theft Auto III op je iDevice voor maar €3,99. Dit betekent dus dat we de hele singleplayer kunnen spelen in Liberty City, wat gebaseerd is op New York City.

Rockstar Games is flink bezig geweest om Grand Theft Auto III te laten werken op Android-apparaten en iOS-apparaten. Grafisch ziet de game er indrukwekkend uit en de besturing is zo aangepast dat je lekker je gang kunt gaan in Liberty City. Als je nog op zoek bent naar een game waar je tientallen uren in kwijt kunt, dan is GTA III de game die je moet hebben.

Grand Theft Auto III Downloaden voor iPad en iPhone

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

7 reacties

  1. 1616 XP
    BloodlyKill's avatar

    Vond chinatown maar niks op iphone

  2. Management - 5204 XP
    M4GN3T's avatar

    Vond chinatown maar niks op iphone

    Gta 3 is heel wat anders?

  3. 2259 XP
    iRobbert-'s avatar

    Lol! Inderdaad!

  4. 440 XP
    Zocalox's avatar

    Heb hem pas gespeeld, het ziet er erg leuk en goed uit. Alleen is het schieten erg lastig en onhandig. De rest van de besturing gaat prima. Maar als je een missie moet doen waarbij je moet schieten of als je de politie achter je aan hebt mislukt het altijd door de schietbesturing. Waarschijnlijk wordt dit wel beter als je het vaker speelt :p

  5. 505 XP
    DarkQ's avatar

    ja wel een leuk spel maar niet voor een paar uur achter mekaar

  6. 2241 XP
    mausi-gangsta's avatar

    geweldig spel totdat je met een wapen aan de slag gaat want het stysteen qua schieten is echt kut. heb de ap er gelijk af gehaald omdat je niet verder kan omdat dat wapen een eigen wil heeft

  7. 67 XP
    Neo1771991's avatar

    Hij ziet er op mijn S2 beter uit dan op de PS2. Ik zou wel graag een 100% save vandaan halen. Die missies zijn echt niet te doen zonder controller.