Forum

Topic: Call of Duty: Black Ops Zombies – iPhone & iPad

Anoniem's avatar

Call of Duty: Zombies is een iOS-game van uitgever Activision die al een hele tijd verkrijgbaar is in de App Store. Deze game borduurde voort op het grote succes van de Kino der Toten game modus in Call of Duty 5: World at War. In de Call of Duty die daarna uitkwam hadden we, helaas voor sommige CoD-fans, geen zombie modus meer, maar deze maakte weer zijn return in Call of Duty: Black Ops.

Activision heeft nu Call of Duty: Black Ops Zombies gelanceerd in de App Store. In deze game kunnen we weer massaal zombies gaan afknallen in dezelfde levels als in CoD: Black Ops. Je kunt de game individueel spelen op je iPad, iPhone of iPod touch. Maar je kunt er ook voor kiezen hem te spelen samen met in totaal drie andere vrienden over een lokaal netwerk of via het internet. Call of Duty: Black Ops Zombies is verkrijgbaar in de App Store voor een prijs van €5,49.

Call of Duty: Black Ops Zombies downloaden:

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.