Forum

Topic: Lockscreen achtergrond aanpassen van je PlayStation Vita

Anoniem's avatar

Hierboven zie je mijn lockscreen van de PlayStation Vita, deze kent een andere achtergrond dan wanneer je de PS Vita voor het eerst gebruikt. Dit komt omdat ik een andere wallpaper heb ingesteld voor het lockscreen, hoe je dit kan doen? Volg de stappen hieronder!

1) Allereerst moet je een image uitzoeken die je wilt gaan gebruiken als lockscreen achtergrond. Dit kan eentje zijn die je zelf hebt gemaakt of iets van internet. Voor het beste resultaat gebruik je een image met de resolutie van 960×544.

2) Nu zet je deze image op je PlayStation Vita. Dit kan via je PS3 of PC maar ook via de interne browser van de PS Vita. Doe je het via de interne browser hou dan je vinger langdurig op het plaatje en kies voor ‘afbeelding opslaan’. Heb je een Mac en geen PS3? Of wil je simpelweg op een andere manier de image op je PS Vita zetten, kijk dan hier even naar deze tutorial.

3) Open nu de foto-applicatie en kies rechtsonderin voor album.

blank

4) Kies nu het plaatje uit die je wilt gebruiken en open deze.

blank

5) Nu zie je rechts onderin de hoek een bubbel met drie puntjes, als je de foto bekijkt. Druk hier op en kies voor ‘Als startscherm gebruiken’. Vervolgens is je lockscreen omgetoverd met jouw achtergrond.

blank

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

1 reactie

  1. 25 XP
    dennis15510's avatar

    Waar kun je dat plaatje vinden?