Forum

Topic: Nieuwe screenshots van Asphalt: Injection voor de PS Vita

Anoniem's avatar

Ubisoft geeft Asphalt: Injection van ontwikkelaar Gameloft uit in Noord-Amerika en Europa, voor de PS Vita. Dit terwijl Konami dit voor haar rekening neemt in Japan, waar de game al sinds de release van de PS Vita beschikbaar is. Nu kan het er bij mijzelf moeilijk in dat een game die op de iPhone 5 euro is, 40 euro kan kosten op de PS Vita. Het moet dus al wel een hele speciale versie van Asphalt zijn; wil deze game goed scoren in onze aankomende review.

Zelf heb ik de game al eens gespeeld, dit was alleen een flinke tijd geleden. Op de Gamescom in augustus 2011 was de game namelijk speelbaar en ik heb de game toen voor ongeveer 10 minuten mogen proberen. De besturing vond ik zelf toentertijd behoorlijk houterig en de game wist me niet echt vast te houden. Dit was uiteraard nog een vroege build, dus het is even afwachten hoe de uiteindelijke versie speelt.

Ubisoft heeft onlangs drie nieuwe screenshots uitgebracht van de game, deze kun je hieronder bekijken.

blank

blank

blank

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1. 1377 XP
  xFatalz's avatar

  Ziet er goed uit ! Jammer dat ik geen race fan ben.

 2. 505 XP
  DarkQ's avatar

  ja ziet er erg goed uit ik hou wel van race maar heb niet veel spellen ervan wil wel op de vita een goeie race game kopen

 3. 2623 XP
  saidddd93's avatar

  liever nfs maar deze ziet er ook alweer niet slecht uit