Forum

Topic: Music Unlimited

Anoniem's avatar


12 April 2012 zal Sony hun muziekdienst Music Unlimited introduceren in Nederland. Op dit moment al in verschillende Europese landen beschikbaar. Music Unlimited zal moeten gaan concurreren met diensten zoals Spotify. Er is wel een abonnement voor nodig die op zijn goedkoopst €3,99 kost per maand. Dit is de prijs in andere Europese landen en waarschijnlijk ook in Nederland.

Prijzen
Details over Nederlandse prijzen zijn nog niet gedeeld, maar in andere Europese landen bestaan twee abonnementsvormen. Voor het basis abonnement moet 3,99 per maand betaald worden. Daarvoor krijgen consumenten radiostreams zonder reclame en afspeellijsten van specifieke genres.
Voor 9,99 euro per maand kunnen losse nummers opgezocht worden en is er de mogelijkheid tot het aanmaken van afspeellijsten. Onder meer Universal Music Group, Sony Music Entertainment, Warner Music Group en EMI Music stellen muziek beschikbaar in andere Europese landen.

bron: http://www.nu.nl/internet/2775546/streaming-muziekdienst-sony-12-april-nederland.html

Music Unlimited is in de toekomst voor alle producten van Sony compatible. Zo heb je al apps voor de mobiele devices (Android, IPhone) maar ook voor de Sony Bravia TV, Playstation 3 en Playstation Vita. Dus erg handig als je veel producten van Sony gebruikt. Sony is op weg naar een geheel entertainment netwerk van games tot muziek en films. Het Sony Entertainment Network. De reden dus waarom we nu een SEN account hebben in plaats van een PSN account voor het Playstation Netwerk. Zo kunnen we met één account van al die diensten gebruik maken.

Wat is jullie eerste indruk en/of mening hierover?
http://www.sonyentertainmentnetwork.com/main
https://music.sonyentertainmentnetwork.com/ (Voorlopig nog niet werkend voor NL)

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.