Forum

Topic: AppleSpot lanceert eigen app voor de iPhone en iPod touch

Anoniem's avatar

We hebben er even over gedaan maar eindelijk maar toch hebben we de eerste versie in de App Store staan, ik heb het over de AppleSpot App. Dat het een tijd geduurd heeft komt ook met name doordat we het gewoon zelf gedaan hebben. We zijn zelf gaan kijken hoe Apps in elkaar steken, hoe je zoiets opbouwt en dat was een hele ervaring. Dit zorgde ervoor dat we ook een beetje een kijkje hebben gekregen in de keuken van ontwikkelaars en dan snap je ook beter hoeveel werk er nu eigenlijk bij zo’n App komt kijken. Iemand inhuren om een App te maken kan iedereen, maar als je het zelf doet is dit toch veel leuker.

De eerste versie kent nog niet alle features die we graag in onze App willen implementeren, maar de basis is er in ieder geval. Je kunt gemakkelijk nieuws lezen, alles door elkaar of gesorteerd op platform en dat is natuurlijk het belangrijkste. Je kunt de App downloaden via de iTunes-knop hieronder, of je zoekt in de iTunes Store op de naam ‘AS App’.

We zouden het waarderen als je een recensie plaatst in de App Store, mocht je feedback hebben tweet ons dan op @AppleSpotNL of laat hieronder een reactie achter.

Download de AS App

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.