Forum

Topic: Error: C1-6427-9

Anoniem's avatar

Hey iedereen. een tijdje terug postte ik bij het artikel over firmware 2.00 een vraag of iemand me kon helpen met een error die ik steeds krijg op de vita. ik krijg de error wanneer ik TOMBlitz opstart, trophies sync, of gewoon naar behaalde trophies wil kijken. zoeken op het internet bracht niet veel hulp, en het enige wat mss zou kunnen helpen is formatteren.

Tenzij iemand nog een andere oplossing weet, is mijn vraag de volgende: ik heb redelijk wat trophies verdient sinds het onmogelijk is om te synchen, maar zolang ik het probleem niet verhelp zal dit enkel erger worden. daarom wil ik weten wat ik het beste probeer, mijn memory card formatteren, of mijn psvita systeem restoren. van wat ik op het internet las, ga ik er vanuit dat ongesyncte trophies worden opgeslagen op de psvita zelf, en niet op de memory card. zou ik dan mijn trophies behouden als ik de memory card formatteer?

nog een laatste detail: niet alle behaalde trophies na het probleem lijken onsyncbaar te zijn. ik kan namelijk mijn behaalde trophies op motorstorm rc (vita versie) wel zien na synchen op de ps3. trophies van gravity rush, chronovolt,… dan weer niet…

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

  1. 67 XP
  2. 145 XP
    Out_Of_Ammo's avatar

    ik heb het al gelezen, maar werd niet bepaald hoopvol toen ik zag wat hij allemaal probeerde zonder al te veel resultaat. op de officiele website van TOMBlitz posten ze dat het zou moeten werken na de psvita te restoren, dus dat ga ik waarschijnlijk doen. maar ik wil weten of er een meer trophy-vriendelijke oplossing is. restoren wist namelijk alle niet gesyncte trophies