Forum

Topic: PS VITA inlogprobleem

Anoniem's avatar

Ik heb sinds een paar weken het probleem dat mijn vita geen verbinging meer kan met SEN. Ik heb via verschillende wifi netwerken geprobeerd, alles gerest vita gereset maar niks blijkt te helpen. me vita krijgt wel netjes een ip adress in de test maar zodra ik naar het SEN wil gaan lukt het niet binnen het tijdslimiet. ik heb volgens mij alles al gedaan als jullie nog iets weten laat het even weten!

Alvast bedankt!!!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

 1. 1549 XP
  Mithrandir's avatar

  Probeer eens in te loggen op https://store.sonyentertainmentnetwork.com. Als dat ook niet lukt, dan zijn je inlog-gegevens niet correct.

 2. 168 XP
  voorhoofdchin's avatar

  Dat lukt me wel

 3. 1549 XP
  Mithrandir's avatar

  En internet (Via de browser)? Als dat ook werkt, ligt het niet aan je verbinding, maar toch aan je vita. Heb je je vita wel geregistreerd? Misschien eerder twee PSPs gehad? Je kan max 2 portables registreren…

  Kijk hier anders ook even: http://nl.playstation.com/registration/

 4. 168 XP
  voorhoofdchin's avatar

  Ik kan wel internetten via de browser, ik heb net ziggo gebeld en hun leveren geen support op andere apparaten dan computers en laptops na beetje zeuren wilde ze helpen maar er is niks uitgekomen, daarna heb ik geprobeerd verbinding te maken via me mobiel hotspot en toen deed die het wel. daarna sony gebeld en hun zeggen dat ik me vita moet opsturen maar weet niet of dat veel nut heeft aangezien die het toch wel op andere netwerken doet.

 5. 1549 XP
  Mithrandir's avatar

  Probeer het anders eens op community.eu.playstation.com/, daar zitten veel experts, inclusief van Sony zelf.