Forum

Topic: Gedownloade PS Store games verschijnen nergens

Anoniem's avatar

EDIT: Excuses, kan een moderator dit topic verplaatsen naar de help sectie?

Beste PSX’ers,

Ik heb even een vraagje over een probleempje met de PS Store. Een paar dagen geleden heb ik GTA: San Andreas, GTA: The Ballad of Gay Tony en GTA: The Lost and the Damned gekocht in de PlayStation Store. GTA: San Andreas downloadde en werkte gelijk, maar met de andere twee games heb ik echter problemen. Ik heb ze nou al zeker 10x opnieuw gedownload en geïnstalleerd, maar ze verschijnen maar niet op m’n PS3. Tijdens het downloaden gaat er niks mis en ik heb het zowel met een draadloze als bekabelde verbinding geprobeerd.

Weet iemand misschien wat het probleem is?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

 1. 1549 XP
  Mithrandir's avatar

  Voor de Ballad en de Lost & Damned, heb je daar het originele spel wel van? Ik denk nl dat je de uitbreidingen gekocht hebt, en daar is de originele disc voor nodig.

 2. 14 XP
  ElPadrino's avatar

  De uitbreidingen zijn/waren apart vekrijgbaar, dus ik neem aan dat je de originele GTA IV daar niet voor nodig hebt.

 3. 1549 XP
  Mithrandir's avatar

  Nee, er is een stand-alone ‘episodes’, maar de losse zijn ‘niveaus’, en horen dus bij het originele spel. Ik ben bang dat je de verkeerde versie gekocht hebt.

 4. 14 XP
  ElPadrino's avatar

  Hmm, that sucks… Ik vroeg me al af wat die “Niveau 1” achter de games betekenden. Wat moet ik nu dan precies doen, nog de originele GTA IV kopen in de PS Store?

  EDIT: Ik heb toevallig ook een offline GTA IV versie liggen, zou dit ook volstaan of is het echt essentieel om de digitale GTA IV versie aan te schaffen?

 5. 1549 XP
  Mithrandir's avatar

  Ik verwacht dat die retail-versie wel werkt. Anders kan je mss beter de Sony helpdesk bellen, en je situatie uitleggen. Kan je waarschijnlijk beide downloads omruilen voor de stand-alone versie.