Forum

Topic: PS4 DIT JAAR IN EUROPA (meer hier over in deze topic

Anoniem's avatar

VANDAAG 28 mei 2013
Eindelijk het nieuws waar we ongeduldig op zaten te wachten PS4 IN EUROPA 2013

meer nieuws van uit de E3 Over De Playstation 4 OP 10 JUNI 2013 18:00 UUR

volgens een tweet van de officiele europese playstation-account kunnen we verwachten
dat de PS4 in ieder geval word gelanceerd in europa 2013

Op GDC 2013 aan het einde van maart, een kamer vol would-be PS4 ontwikkelaars en pers kreeg een aantal nieuwe details over de hardware, controller, online en sociale functies van de komende PlayStation 4.
Ruim voor Microsoft kondigde uiteindelijk de Xbox One , Senior Staff Developer Support Engineer Chris Norden onthulde het nieuws onder een overkoepelend thema van een “wrijvingsloos en naadloze ‘game-ervaring.
We weten al dat de PS4 zowel de controller in de hand van een gamer, evenals hun gezicht zal volgen, sinds de lancering van de console in februari Maar tijdens zijn GDC praten Norden onthulde enkele interessante manieren waarop deze technologie in games zal worden uitgevoerd.
Bijvoorbeeld, de oude multiplayer stand van split screen, divvying televisie onroerend goed, indien twee of meer spelers gaan op het, zal worden geholpen door deze bijhouden tech. Als een gamer opstaat en beweegt naar rechts of links, zal zijn deel van het scherm automatisch worden verwisseld.

PS4 zeker dit jaar in Europa,
Gisteravond werd er in de rust van de Champions League helaas geen reclamespotje uitgezonden door Sony, iets wat de kenners wel verwacht hadden. Wel adverteerde Sony flink op de reclameborden tijdens de Champions League finale tussen Bayern München en Borussia Dortmund. Dit deed het bedrijf met de tekst ‘PS4 – Coming 2013′. Hiermee bevestigt Sony dus officieel dat de console in 2013 gaat uitkomen in Europa.

dit is geen gerucht,

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1. 5400 XP
  PattyS3's avatar

  Je maakt twee topics over iets wat al een week geleden op de PSX-Sense frontpage stond.. 🙂

 2. 692 XP
  pikeepikee's avatar

  Ik zou zeggen slotje op allebei

 3. Redacteur - 1978 XP
  Faunus's avatar

  Ik gooi hier en op de andere een slotje op. Dit stond al op de frontpage en verder is er het PS4 topic waar je hier verder over kunt praten.