Forum

Topic: Reality Game Pak Voor De Complete Game Ervaring

Anoniem's avatar

Dit Maakt Gamen Een Ervaring Rijker

Reality pak

Het Araig-gamepak zit vol met vibrerende vlakken en elektroden die de spieren van gamers stimuleren en zo een gevoel van terugslag en kogelinslag geven.

Ook heeft het game-harnas zes ingebouwde surroundspeakers rondom de nek en een subwoofer op de rug.

Net zoals de trilmotoren in controllers van spelcomputers dat doen, reageren de trilmotoren in het Araig-gamepak op wat er in een game gebeurt.

ARAIG


Het gamepak heeft daarvoor zestien specifieke trilpunten op de voorzijde, zestien op de rug en acht op beide zijden. Ook kunnen vier ingebouwde elektroden de borst- en buikspieren in meer of mindere mate laten samentrekken om bijvoorbeeld het gevoel van gewicht te stimuleren.

Kickstarter
Andere trilvlakken zouden voor de drager van het pak juist aanvoelen als kogelinslagen of andere prikkels, zoals het gevoel van een ruwe autorit. Volgens de makers van het pak worden gamers door het dragen ervan veel meer betrokken in een videospel.

Omdat de speakers zich altijd op dezelfde plaats rond hun nek bevinden, zouden gamers zich ook veel vrijer kunnen bewegen.

De naam Araig is een anagram voor As Real As It Gets. Het gamepak is een Kickstarter-project waarvoor de makers 900.000 dollar nodig hebben. Het pak kost minstens 325 dollar. De makers hebben nog 26 dagen de tijd het geld bij elkaar te krijgen.

http://nutech.nl/games/3491403/virtual-reality-pak-laat-gamers-kogelinslagen-voelen.html

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.