Forum

Topic: Regels voor dit forum

Anoniem's avatar

Regels

Psx-Sense.nl haar admins, moderators en anders gerelateerde personen zijn niet aansprakelijk voor de transacties die gedaan worden in dit forum, noch op elke andere locatie welke betrekking heeft op Psx-Sense.nl of overige gerelateerde locaties.

Uw aan- en verkopen, het transport en de betaling hiervan zijn volledig voor uw eigen verantwoordelijkheid en u kunt Psx-Sense dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor misverstanden of problemen omtrent deze transacties.

Verkopen
[INDENT]Een ieder die gebruikt maakt van de mogelijkheid tot het verkopen van artikelen in dit forum op Psx-Sense.nl dient zich te houden aan onderstaande regels:

Het door u aangeboden artikel is PlayStation gerelateerd.
Het door u aangeboden artikel dient voor een ieder legaal te verkrijgen zijn.
U bent op het moment van aanbieden de rechtmatige eigenaar van het artikel.
U hebt het door u aangeboden artikel op moment van aanbieden in uw bezit.
U hebt uw artikel juist en naar alle eerlijkheid omschreven.
Indien een koper in gebreke blijft betreffende de betaling bent u zelf verantwoordelijk voor hierop volgende acties en handelingen. Psx-Sense.nl zal niet voor u bemiddelen.
Indien je meerdere games verkoopt alles in 1 topc verkopen en niet meerdere aanmaken

[/INDENT]Kopen
[INDENT]Een ieder die gebruik maakt van de mogelijkheid tot het kopen van artikelen in het dit forum op Psx-Sense.nl dient zich te houden aan onderstaande regels:

U bespreekt zelf met de verkoper de wijze van betaling en verzending.
Als een door u gekocht artikel niet naar wens is dient u zelf contact op te nemen met de verkoper van desbetreffend artikel. Psx-Sense.nl zal niet voor u bemiddelen.
U bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van het door u gekochte artikel. Mocht u in gebreke blijven dan bent u zelf verantwoordelijk voor de eventuele acties en handelingen van de betreffende verkoper.

[/INDENT]Conflicten
[INDENT]Voor eventuele klachten kunt u altijd terecht bij een van onze moderators of admins. Indien mogelijk zullen zij u proberen te helpen bij het oplossen van uw klachten of problemen.

– Nogmaals, Psx-Sense.nl is niet aansprakelijk te stellen en daarom ook niet verplicht u te helpen bij het bemiddelen in conflicten omtrent transacties op een of meerdere van haar fora.

– Ook wanneer een fora lid tussen de Trusted List staat is dit geen garantiebewijs dat de transactie 100% goed zal verlopen, wel is dit een indicatie dat de persoon in kwestie een positieve historie heeft met de (ver) / (aan) -koop van de betreffende de Playstation artikel.
[/INDENT]

Gebruik tags en omschrijf het artikel goed
[INDENT]Wanneer je een artikel aanbied of zoekt maak dan gebruik van zogeheten tags in je topic-titel. De tags zijn als volgt:

[PS3] [PS VITA] [PS4] = Console / Handheld
[TK] = Te koop
[TR] = Te ruil
[GEZ] = Gezocht

Wanneer er geen tag aanwezig is, console naam en/of prijs kan uw topic worden gesloten en verwijderd. Geef tevens een goede omschrijving van het product wat je verkoopt.

Kopen/Verkopen/Ruilen is op eigen risico!
[/INDENT]

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.