Forum

Topic: firstlook cod prestige editie

Anoniem's avatar

hallo,

ik was vorige maand naar first look gegaan en toen behoorde ik bij de eerste 500 bezoekers die cod ghost ging spelen. Mij was toen verteld dat ik de prestige editie opgestuurd zou krijgen maar ik heb nog niks ontvangen. Zijn er nog mensen die bij die 500 mensen hoorde? laat even weten of je het al ontvangen hebt

groetjes

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1. 2457 XP
  peyj's avatar

  Heb je geen gegevens ontvangen wanneer je het spel kan verwachten? Ik ga er vanuit dat je zelf gegevens heb moeten achterlaten. Als ik jou was zou ik contact opnemen met de organisatie van wie de actie was (zal Firstlook of Activision zijn geweest lijkt me).

 2. 132 XP
  Resistorfall1996's avatar

  IK zag gisteren nog een berichtje staan van de organisatie van Firstlook zelf. Volgens hen moet je contact opnemen met activision.

  http://www.firstlookevent.nl/archives/3211

  IK zag gisteren nog een berichtje staan van de organisatie van Firstlook zelf. Volgens hen moet je contact opnemen met activision.

  http://www.firstlookevent.nl/archives/3211

  Oh nvm, blijkbaar zullen ze deze week geleverd worden.

  Een update over de Call of Duty Ghosts Prestige Edition actie: De organisatie van Firstlook heeft contact gehad met Activision en zij laten ons weten dat de games ‘in de loop van de week’ bezorgt zullen worden.

  Mocht je nog vragen hebben over deze actie, kun je contact opnemen met de support afdeling van Activision Benelux:

  +31 20 808 1476 (Nederland)
  +32 2 8082 848 (België)

 3. 310 XP
  killbilspier's avatar

  ik heb de prestige editie ontvangen dus dit topic kan op slot. Dank u voor de reacties!