Forum

Topic: [TK] PlayNation Magazine

Anoniem's avatar

Tijd voor stap twee van mijn opruiming. Na mijn eerdere 200+ PS1 games (zie onderstaande link) is het nu de hoogste tijd om afscheid te nemen van mijn PlayNation Magazines (geheel compleet).

http://www.marktplaats.nl/a/spelcomputers-en-games/spelcomputers-overige-onderdelen-en-toebehoren/m787564018-playnation-magazine-complete-oplage.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618&orderSource=SYI

Voor mij persoonlijk de reden dat ik ooit bij PSFocus ben begonnen met het schrijven van artikelen wat uiteindelijk jaren van mijn leven heeft gekost 😉 Ik vind PlayNation Magazine nog steeds beter dan OPM toendetijd, omdat het veel strenger was aangaande reviews en er in iedere editie wel humoristische artikelen in stonden. Stiekem vond ik de covers ook veel mooier trouwens. Helaas op November 2003 opgehouden met te bestaan, maar gedurende 4 jaar er enorm veel plezier van gehad.

(link PS1 games)

http://www.psx-sense.nl/forum/showthread.php?15073-%5BTK%5D-200-PS1-Games

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.