[TK] 2 PS Plus jaarabonnementen verkeerd aangekocht

Forumoverzicht

avatar
Geplaatst in: De Markt
Topic gemaakt op:
Level: 1 XP

Ik heb net een fout begaan bij Bol, ik ben namelijk een Belg en heb Nederlandse kaarten gekocht. Wilt misschien iemand van jullie die overkopen voor €60 voor beide? Anders moet ik ze toch simpelweg in de vuilbak gooien. Ik had namelijk de rechstreekse link vanop deze website hier gebruikt… Sony kan er ook blijkbaar niets aan doen, ik heb ze vandaag getelefoneerd.

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1.    1545 XP
  Mithrandir's avatar

  Als er niemand anders interesse heeft, dan bied ik 50 Euro. Ik heb het op dit moment niet echt nodig (nog 1,5 jaar te gaan), maar als je er mee blijft zitten is ook niks.

 2.    90 XP
  ZombOwn's avatar

  Je kan ook gewoon een nederlands account aanmaken en dan download je daar gewoon je gratis ps plus games op en kan je ze ook spelen op je hoofd account. En als je een ps4 hebt kan je ook gewoon online met je hoofd account.

 3.    536 XP
  Dreamingman's avatar

  Als je dan toch 2 jaar kaarten hebt zou ik inderdaad de tip van ZombOwn overnemen. En gewoon een nederlands psn account aan gaan maken. Daar je psplus op zetten en gamen maar.