Forum

Topic: Terug naar een leuke en gezonde PSX !!!

Anoniem's avatar

Als reactie op jullie negatieve ,trol of flame reactie plaats ik aan allen .

” jullie zijn verwende ego trippers die denken dat je van een ” Launchgame ” een nooit te vergeten game kan maken , ik kijk al uit hoeveel negatieve reacties er op Drive Club gaan komen door zeikers als jullie want deze game was ook een ” Launchgame ” .

Dan wil ik ook de volwassen gamers die weten hoe de vork aan de steel zit bedanken om toch noh te reageren met eerlijke commentaar .
Jullie weten wat het is om weer iedere keer geflame of getrol op je reacties te zien en ik weet dat jullie dit niet leuk vinden .
Maar laat on gezond verstand eens werken en jullie weten dit ook wat ik hierboven aan de trollen plaatste .
Wij weten dat we met ps4 goed zitten voor de volgende 6 @7 jaar .
En jullie weten ook dat MS met hun XBone deze gen niets op gamegebied voor zal stellen , ik lees zelf dat EA toch exclusieve games voor XBone ook op ps3 en ps4 zal uitbrengen .
Ik denk dan direct aan een firma als MS die dit niet meer lang zal pikken en dat de XBone rap een opvolger zal krijgen .

Aan de volwassen gamer die correct is en niet trol , flamed of pest vraag ik dan ook wat is jullie verdict ? , die zeikers psx laten wegrotten of aan de redactie vragen om op te treden en aangezien je moet ingelogd zijn kunnen jullie hier de ip van gasten en die ene onder naam…. een ban aanvragen .
Hopelijk laat psx dit topic staan en doen ze iets aan , ofwel laten ze het geflame of getrol toe maar dan kom ik niet meer ingelogd hier op psx en kan ik ook flamen en , trollen onder gast ip .

Ik hoop dat PSX weet dat dit klare wijn schenken is en al jullie volwassen menber ook jullie ” Dit kan niet plaatsen ” hoop ik dat PSX naar ons zal luisteren .

Reageer nu en plaats een reden want ik steek mijn kop uit omdat ik weet dat er menber zijn die dat getrol ,geflame enz kostbeu zijn .

Dit topic werd getypt met fouten ” zeg ik al zelf ” en door een triestige menber van PSX om weer een gezonde site te krijgen .

Zo nu is het aan jullie .

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

8 reacties

 1. 650 XP
  Playstation Fan's avatar

  Ben het volkomen met je eens, maar zoals de meeste gamers, die reageren niet op gasten die trollen.
  die reageren alleen op serieuze berichten

 2. 397 XP
  WushuDanny's avatar

  Ik ben het met je eens dat het niveau van reacties drastisch naar beneden is gegaan.
  Ik reageerde vroeger op ps focus veel meer, veel namen herkende je en er werd bijna nooit getrolled.
  Toen de site over ging naar psx sense veranderde dat, ik zeg niet dat dat komt door psx-sense.
  De site is nu gewoon een stuk groter en veel mensen die reageren zijn erg jong, wat op zich niet erg is wanneer ze zich niet als kleuters gedragen (dat geldt ook voor de volwassenen).

  Ik lees nu gewoon het nieuws op psx-sense.
  Er wordt af en toe door mensen geklaagd over de nieuws items dat ze laat zijn of dingen niet posten, “Dat is geen nieuws, dat heb ik vorige week al ergens andes gelezen”. Heel vervelend zulke reacties. Als het aan mij ligt worden die reacties direct verwijdert.

  Ik denk dat er met mij nog een heel aantal meer serieuze gamers zijn die de items lezen maar zelden reageren omdat we geen zin hebben in reacties van anonieme trollen.

 3. 371 XP
  Booyah's avatar

  Ben het wel eens met je. Behalve over de Xbox One dat klopt gewoon niet denk ik. Straks als MS de DirectX update gaat releasen dan is het gewoon gelijk aan de PS4 hoop ik.

 4. 1253 XP
  A Gamer's avatar

  Ze zouden inderdaad harder op mogen treden tegen de gastreacties die de sfeer continu verzieken. Ik zou het liefst zien dat een account verplicht is om te kunnen reageren. Maar ook jij maakt je meer dan eens schuldig aan trollen tyger, zo ook nu weer. Ik zie bij het lezen van je verhaal dan ook een pot en een ketel voor me.

 5. 964 XP
  Timutz's avatar

  @Tyger1

  Ben het ook met je eens..

  En wat WushuDanny zegt op ps focus reageerde ik ook meer en was het wat gezelliger..

 6. 469 XP
  Therockbrothers's avatar

  Ik ben het wel met je eens. Mensen moeten zich gewoon kunnen gedragen.

  Ik ben zelf een PS gamer, alleen ik ben het niet met je eens over de Xbone want dat is echt geen slechte console. Natuurlijk willen we zien dat de PS4 het beter doet, maar gewoon droog zeggen dat de Xbone niks op game gebied gaat voorstellen is gewoon onzin.

 7. 2623 XP
  saidddd93's avatar

  Troll gedeelte mee eens. Reageer nu steeds vaker niet, omdat er zoveel trolls aanwezig zijn dat ik meer achter de schermen zit. Tijden veranderen blijkbaar heel jammer.

  Ben het wel oneens met de XBOX. De XBOX heeft dingen aan te bieden dat de PS4 niet heeft en er kunnen tweaks worden gemaakt. Zo is een groot gedeelte van de geheugen voor de Kinect alleen beschikbaar. Dit willen ze met een patch veranderen, zodat het ook door het systeem zelf gebruikt kan worden wat een boost in performance kan geven. O.A 60 FPS 1080P. Laten we niet beginnen over DIRECT X Update die ze beloven:). Al dit veranderd niet het feit dat ze het totaal verkeerd hebben aangepakt maar hoop is er wel. Wanneer Halo 5 uit zal komen zal er een flinke boost komen in de XBOX saga (ben dan zelf ook van plan er 1 te halen mocht die volgend jaar daadwerkelijk uitkomen)

 8. Management - 5107 XP
  M4GN3T's avatar

  In het andere topic is hier al reeds gereageerd en dit topic is eigenlijk gewoon 1 grote bak voer voor trolls. Ik heb het al vaker gezegd, soms is het zo obvious dat iemand een ander probeert op de kast te jagen en toch reageren mensen er op. Ik sluit dit topic want er staan dingen in waar mijn oren van klapperen, er is niks mis met de Xbox One, met deze instelling moet je gewoon ook eens bij jezelf kijken.