Forum

Topic: Netwerk vraag mobiele telefoon

Anoniem's avatar

Sinds gisteren heb ik een 2ehands sony xperia z1 gekocht maar dat toestel is van T-Mobile, ik heb zelf een abbo van Hi. Ik heb gewoon mijn simkaart erin gedaan en ik kan gewoon bellen en als ik thuis ben heb ik gewoon internet via wifi dat is ook het probleem niet. Het probleem is dat als ik van huis weg ben dat ik totaal geen internet heb. Ik heb totaal geen verstand van mobiele telefoons en/of netwerken, als ik maar kan bellen, whatsappen ( wat buitenhuis dus nu ook niet kan ) en foto’s kan maken voor me werk. Mijn vraag is dus wat kan ik hier aandoen zodat ik buitenhuis gewoon internet op mijn telefoon heb en is er wat aan te doen ?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

  1. 143 XP
    polopolo's avatar

    Heb je dit al geprobeerd? http://www.youtube.com/watch?v=DhoPdmc8eTs

  2. 2623 XP
    saidddd93's avatar

    Je mobiele data (3G) staat waarschijnlijk dan niet aan. Via bovenstaande video kan je dat doen.

  3. 357 XP
    Mausie's avatar

    Ik zal even kijken of ik het voor je kan vinden, heb het zelfde gehad.
    Ik ben van KPN nare T-Mobile gegaan en kreeg dus al eerder een telefoon (T-Mobile telefoon) dan mijn contract bij KPN was afgelopen, dus simkaart er in en gaan dacht ik maar bleek niet zo te zijn je moet ergens wat veranderen in instellingen.

    Als goed is moet dit eens proberen, en anders gewoon even naar en hi winkel gaan regelen ze het ok zo voor je.

    http://www.hi.nl/klantenservice/toestel-simkaart/toestelinstellingen.htm#/sony/c6603-xperia-z/internet/usecase/handmatig-instellen/1

  4. 53 XP
    RS010's avatar

    Ben net naar Hi hier in de stad geweest, het probleem zat inderdaad ergens in de instellingen en is nu opgelost. Bedank voor de info .