Forum

Topic: Rise Of The Argonauts Preview

Anoniem's avatar

Met grote missies en epische zoektochten, zullen de spelers de rol van Jason (Koning van Iolchis) nemen en samen mythologische helden vechten zoals Hercules, Achilles, Atalanta en anderen. Als Jason van jonge koning naar ware legende opgroeit, zal hij gaan varen aan boord van de Argo en het enorme Aegean – een dynamische wereld van eilanden gaan ontdekken die met glanzende steden, enorme jungles en uitgestrekte bossen is gevuld.

Gamers zullen hun plaatsen op oud Griekenland verlaten en deelnemen in een hartpompend, dodelijk, bloedlosbarstend gevecht tegen horden van vijandelijke strijders, wrede dieren en echt formidabele mythologische schepsels. Of nou Jason hoofden afsnijdt of strijders in de helft met zijn zwaard snijdt of als Hercules met reusachtige beesten worstelt, de intense actie in Rise Of The Argonauts zal steeds blijven toenemen en de gamers zullen er niet genoeg van krijgen.

Als alle ware helden van Griekenland, zullen de goden Jason volgen tijdens zijn zoektochten. Jason zal de gunst van de goden krijgen en zal speciale capaciteiten (special abilities) verdienen, maar zijn acties kunnen sommige goden tevreden maken en anderen ontevreden maken. Het verdienen van een God gunst (God’s favour) zal de gamer de krachten van die God in zijn macht krijgen, maar het trekken van een god’ s toorn (God’s wath) kan een kwelling veroorzaken op de helden tijdens ieder slechtst mogelijke gevecht of ander ogenblik.

De game zal op alle continenten uitkomen op de Xbox 360, PC & PS3 in het laatste kwartaal van het jaar.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

  1. Redacteur - 1887 XP
    GlobalSoldier's avatar

    Ben jij de nieuwe previer/reviewer van ps3-sense? :O

  2. Management - 1314 XP
    Dexter145's avatar

    Ben jij de nieuwe previer/reviewer van ps3-sense? :O

    Vast niet :p

  3. Redacteur - 1887 XP
    GlobalSoldier's avatar

    Oooo ok, dus dit is gewoon een vrijwillige preview?:p

  4. Management - 1314 XP
    Dexter145's avatar

    Oooo ok, dus dit is gewoon een vrijwillige preview?:p

    Denk het haast wel.

  5. 209 XP
    Xemurai's avatar

    Het lijkt me eerder gekopieerd van een professionele site, of een medewerker die deze game probeert te promoten. Zo ook als op het GameSpot forum, waar een tijdje geleden ook een medewerker van deze game members vroeg om een lijst met vragen in te vullen. Ook konden ze vragen aan hem stellen.