Forum

Topic: PlayTV naar Nederland

Anoniem's avatar

Ik las net toevallig dit, een artikel over de 160GB PS3 die in oktober uitkomt, op de PlayStation site:

Dankzij de nieuwe PLAYSTATION 3 met 160 GB kun je nog meer games downloaden, muziek opslaan, afbeeldingen delen en tv-programma’s en films opnemen.

Sony Computer Entertainment Europe heeft op de Games Convention 2008 in Leipzig aangekondigd dat de PLAYSTATION 3 met 160 GB in de PAL-gebieden in oktober 2008 op de markt komt. Het systeem is vanaf dan te verkrijgen in een bundel met extra PLAYSTATION Network-content.

Dit nieuwe model beschikt over ruim dubbel zoveel opslagcapaciteit als de huidige modellen en biedt ruimte voor meer entertainment dan ooit tevoren. Dit model is dan ook ideaal voor mensen met een onlesbare dorst naar downloadbare content.

Dankzij de uitgebreidere opslagcapaciteit is er nu niet alleen nog meer plaats voor video-, muziek- en foto-downloads, maar ook voor games, game-extra’s, speelbare demo’s en trailers van PLAYSTATION Network. Dat maakt PS3 nog aantrekkelijker voor mensen die op zoek zijn naar een alles-in-een entertainment systeem en eigenaars van een PS3 met 160 GB beschikken precies waar ze die willen hebben over al hun media.

Het downloaden van content via PLAYSTATION Network is een van de kernervaringen van PS3. De PLAYSTATION Store is dan ook dé online bestemming voor het downloaden van games, extra gamecontent en nog veel meer en daar heb je natuurlijk voldoende ruimte op de harde schijf voor nodig.

Bovendien biedt SingStar spelers de mogelijkheid om tracks te downloaden in de SingStore, terwijl Buzz!: Quiz TV ondersteuning biedt voor downloadbare quizpakketten van de hand van de ontwikkelaars. LittleBigPlanet moedigt spelers dan weer aan om levels te downloaden en te delen die door gebruikers zijn gecreëerd, terwijl het op stapel staande PlayTV het opnemen van gratis digitale tv mogelijk maakt.

Naast de extra ruimte op de harde schijf kunnen eigenaars natuurlijk ook uitkijken naar alle andere features van het PS3-systeem. Denk maar aan de Blu-ray Disc-speler voor superieure beeld- en geluidskwaliteit in high definition, internettoegang, draadloze DUALSHOCK 3-controllers, videochat, online gameplay met andere gamers op PLAYSTATION Network en een fantastisch en steeds groeiend aanbod aan next gen-games, zoals het langverwachte Resistance 2, LittleBigPlanet, MotorStorm Pacific Rift, inFamous en nog veel meer.

Betekent dat dan toch dat PlayTV binnenkort naar Nederland komt? Of is dit gewoon een fout?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1. 89 XP
  Jau-Paulo's avatar

  terwijl het op stapel staande PlayTV het opnemen van gratis digitale tv mogelijk maakt.

  Dat betekend dat je alleen ned 1, 2 en 3 plus regionale tv kan ontvangen.Niet echt iets waarvoor ik dat zou aanschaffen

 2. Management - 5109 XP
  M4GN3T's avatar

  Dit staat al een tijdje op de PlayStation Site. Is gewoon een Nederlandse vertaling van een product wat hier niet gaat werken, behalve met die gratis omroepen dan waar niemand op zit te wachten.

 3. 257 XP
  Joost's avatar

  We zitten er wel op te wachten, maar niet om 100 euro te betalen om alleen Ned 1,2 en 3 te kunnen op nemen.