Forum

Topic: Kingdom Hearts 1 (ps2)

Anoniem's avatar

Hey,
Ik hoop dat ik hier wat over een ps2 spel mag vragen, zo niet heb ik pech 😛

Ik ben een jaartje terug om de een of andere stom zinnige reden met Kingdom Hearts 2 begonnen, toen een klein beetje Kingdom Hearts: Chains of Memory en heel wat maanden terug pas met deeltje 1, maar dat maakt niet uit, sindsik begonnen ben met deze serie ben ik een hele grote fan geworden, maar dat terzijde.

Ik ben nu (ik denk) ergens op het einden waar je moet vechten tegen Riku die is overgenomen door ANSEM. Maar weet iemand hoe je dat het beste kan doen. Ik heb al op gameFAQ gekeken maar die hielp niet echt. Als jullie dat niet weten, weten jullie dan een plek waar je lekker kan levelen, ben erachter gekomen dat mijn defen ce verdomd laag is.

Alvast Bedankt 🙂

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. 482 XP
  Flow's avatar

  Uhm…ik heb de game niet gespeeld maar check youtube voor filmpjes over die baas.

  meestal wordt de strategie ook wel uitgelegd.

 2. 6677 XP
  Myx's avatar

  Oke thx, ff kijken 🙂

 3. 414 XP
  Milkyray's avatar

  Je kan ook altijd nog gewoon lekker gaan grinden in het colloseum, krijg je wel xp voor, maar geen items. Is het ondertussen al gelukt om Ansem te verslaan?

 4. 6677 XP
  Myx's avatar

  Ja eindelijk. Mr is al een maandje terug, ben nu Chains of memory aan het spelen en daarna ga ik kh2 mssn opnieuw spelen XD Maar heb nu saints row 2 dus ben ff die nog aan het doen.